2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام مشخص شد؛ علائمم تا چهار ماهگی :

| مشاهده متن کامل بحث + 99173 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان پنج روزه اقدام کردم واس بارداری .ترشح سفید دارم تا پری یکهفته مونده دعا کنید باردار باشم

حلا بارداری 

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 
ببین تو این روشی که من میگم و برای بار صدم میگم قطعی نیست تو ناحیه بین دو انگشت وسطی اگر برآمدگی به ...

عزیزم برام منم بگو لطفا

مامان سه پرنسس زیبا لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات 🙏
مال شمام دختره ظاهرا کاش هرکی جنسیت بچه ش رو نگفته  ولی میدونه هم بذاره بفهمم واقعا بدون پیش ت ...

عزیزم عکس دستمو بفرستم میتونی بگی جنسیت چیه 

من همش ۱ ماهم 

سلام خوبین ببخشید من یه دخترسه ساله دارم والان سه ماهه که باردارم واوایل تهوع زاد داشتم ولی الان ندارم زیاد چیزی هم هوس نمیکنم خیلی هم لاغر شدم خیلی دوسدارم بدونم جنسیت بچم چیه

دختر هست احتمالا

از من چیه به نظرتون.من الان ۴۰روزه باردارم حال تهوع کم بیشتر اخرشب ودم صبح دارم.حس بویاییم قوی تر شده خیلی به بو حساس شدم.نوک سینه چپم بزرگتر از راست.پوست دست وبدنم نرمتر شده.میلم بیشتر سمت ترشیجاته وچیزای شیرین نمیتونم بخورم جز میوه