2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام مشخص شد؛ علائمم تا چهار ماهگی :

| مشاهده متن کامل بحث + 99164 بازدید | 92 پست
اسم دختر خوب به من هم  پیشنهاد بدید به دلیل اینکه نمیخوام شناخته بشم نمیتونم اسم دو تا بچه قبلی ...

من خودم

حلما

مهرسا

حسنا

دوست دارم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

۳۴ سالمه  بچه سوممه  مرداد باردار شدم  موقع اقدام شب چهاردهم بعد از پریود اقدام کردیم ...

انگارواقعا هرکی این کارا روکرده دخترشده الان توی چنتا تاپیک هست که نتیجه عکس شده

عشق مگه عطره دوروزه بپره....😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه واسه منم حدس بزنید

این روش دقیق نیست و احتمال خطاش بالاست

ولی طبق چیزی که این روش میگه دختره احتمالا

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

میشه بهم بگین

عزیزم من که بالا گفتم به این روش مطمئن نیستم

ولی طبق چیزی که شنیدم پسره

گلبرگ جان جنسیت تو دست شما خیلی مشخص نیست  کم کاری تیرویید دارید؟  سرماخوردگی یا گلودرد ...

واااي عزيزمم لطفا براي منم بگو

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

توروخدا جنسيت بچه منم بگو مامان مهربون آينده

عزیزجان من بارها گفتم این روش اصلا قطعی نیست تو عکستونم اصلا درست مشخص نیست احتمالا پسر

واااي عزيزمم لطفا براي منم بگو

بارها گفته ام و بار دگر می گویم این روش اصلا قطعی نیست خودمم بهش مطمئن نیستم

احتمالا دختر

کیست تخمدان یا مشکل کلیه دارید؟