2777
2789
عنوان

چند روزه حالم بده همش حرص میخورم

98 بازدید | 14 پست

خانوما دو روزه حالم بده همش حرص میخورم شبا دلم میگیره گریه میکنم دخترم بازی میکنه دعواش میکنم زیاد حالم خوب نیست کسی میدونه چرا اینطور شدم؟یجورایی به شوهرم هم ربط داره اصلا مهربون نیست باهام خرید خونه اینا میکنه ولی باهام کم حرف میزنه بچه کوچیک هم دارم تنهایی اذیتم میکنه راه حلی دارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز ۳ماهه نمیخونم بیرون نمیتونم برم بچه کوچیک دارم

شاید آثار ترک نمازه منم سه سال نمیخونم حالم همیشه بد بود دوباره شروع کردم اونم طوفانی ،خدارو شکر حالم از همیشه بهتره

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
شاید آثار ترک نمازه منم سه سال نمیخونم حالم همیشه بد بود دوباره شروع کردم اونم طوفانی ،خدارو شکر حال ...

راست میگی؟من وقتی میخوندم حالم خوب بود ولی یه اتفاقایی افتاد دیگه کلا بریدم از همه چی الانم افسردم فقط میگم خدایا چرا روی خوش نمیبینم منکه همه جوره توروصدا میکردم

برو باشگاه با همسایه ها دوس شو بیا سایت حرف بزنیم فیلم نگاه کن کلاسا اموزشی شرکت کن اینستا ببین

بیرون اینا نمیتونم برم بچه کوچیک دارم،ولی اینجا میام درد دل میکنم نظر میدم خوبه فیلم نگا کردنم خوبه دوس دارم تو گوشی ولی حالم از داخل بهم میریزه دست خودمم نیست

راست میگی؟من وقتی میخوندم حالم خوب بود ولی یه اتفاقایی افتاد دیگه کلا بریدم از همه چی الانم افسردم ف ...

تا بچت مریضی سخت نداره برا هیچ آتفاقی غم مخور .اگه بچت سالم و سرحال فقط شکر کن . بزرگترین درد یه مادر ناآرامی بچشه پس اگه هنوز به این دردا گرفتار نشدیه خوش بحالت . حال خودتو الکی خراب نکن . و لذت ببر . 

بیرون اینا نمیتونم برم بچه کوچیک دارم،ولی اینجا میام درد دل میکنم نظر میدم خوبه فیلم نگا کردنم خوبه ...

ببین تو خوبه اجازه میده بری خودت نمیری بمن اجازه نمیده حتی دوستی پیدا کنم ....یعنی خودشم دلش به رحم بیاد ازونجایی ک مادرشوهرم جفتمونه اون نمیذاره نه برم بیرون نه دوستی دارم ک بیاد ماها مجبوریم برای ادامه زندگیمون روحیمونو حفظ کنیم سخته ولی خب مجبوریم بنظرم 

تا بچت مریضی سخت نداره برا هیچ آتفاقی غم مخور .اگه بچت سالم و سرحال فقط شکر کن . بزرگترین درد یه ماد ...

ممنونم گلم خداروشکر سالمن بچه هام نا ارومی نمیکنن ولی سختی زیاد داره زندگیم بخاطر اونا غصه میخورم

ممنونم گلم خداروشکر سالمن بچه هام نا ارومی نمیکنن ولی سختی زیاد داره زندگیم بخاطر اونا غصه میخورم

منم بخاطر بچم . میشه از ته دلت یه دعا کوچولو برا دخترم بکنی ، بی نام و نشان  فقط بگو  صاحب این تاپیک