2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار که بودم رفتم پیش دکترم یه نفر اومد گفت ازمایش ژنتیک دکترم گفت ژنتیک اینقدر پیچیده اس ما فوقش میتونیم هفتاد هشتادتا ژن و برسی کنیم پنجاه شصت میلیون هم هزینه اش میشه

من۲سال پیش ازدواج کردم.بمون گفتن باید ازمایش ژنتیک بدید ک معلوم شه خونتون بهم میخ‌وره  یا نه

نزدیکترین شهری ک ب ما این آزامیشو انجام میده اهوازه

رفتیم اهواز آزمایشگاه نرگس

اون  موقع ۲و نیم هزینه آزمایش میشد

الان خدا میدونه چقد شده

خودشون بهمون پیشنهاد دادن گفتن اگه کسی رو میشناسی ک دفترچه روستایی داره و زن وشوهرباشن

دفترچشو بیار

شوهرمم دفترچه یکی از آشناها و خانومشو آورد

کل هزینش شد۲۰۰تومن بااون دفترچه

امیدوارم کمکت کرده باشم

کاربر قدیمی ام 😑

فک کنم بستگی به نوع آزمایش داره ، من و همسرم آزمایش کاریوتایپ دادیم تو مرکز کریمی نژاد مال جفتمون با هم شد نزدیک یه میلیون که تاییدیه بیمه بردیم براشون ، بهمون ۷۰۰ و خورده ای پس دادن

فک کنم بستگی به نوع آزمایش داره ، من و همسرم آزمایش کاریوتایپ دادیم تو مرکز کریمی نژاد مال جفتمون با ...

سلام. میشه بپرسم چه بیمه ای داشتین؟

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.