2777
2789
سلام دوستم ، چرا که نه ، بیمه خدمات درمانی

من بیمه تامین اجتماعی هستم. منو شوهرم هم باید انجام بدیم، من شیرازم، میخوام برم مرکز ژنتیک جنوب کشور انجام بدم، نمیدونم هزینش چقد میشه.

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم نهایتا مال جفتتون همون یک یا یک و نیم بشه بازم باید بپرسی از آزمایشگاه

مرسی از راهنماییت دوستم

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.
مرسی از راهنماییت دوستم

ان شاالله خیر باشه و به خدا اعتماد کن

من وقتی فهمیدم مشکل کروموزومی دارم یکم ناراحت شدم ولی بعد فهمیدم خدا لطفشو شامل حالم کرده چون میتونست این داستان کاملا بی دلیل و نشونه باشه و من همش استرس داشته باشم که خدایا بخاطر چی بچم مشکل قلب و مغز داره

خدا همیشه خداست و بزرگ

بهش اعتماد کن و بدون بهترینا رو برات رقم میزنه

فک کنم بستگی به نوع آزمایش داره ، من و همسرم آزمایش کاریوتایپ دادیم تو مرکز کریمی نژاد مال جفتمون با ...

سلام عزیزم من وهمسرمم ازمایش کاریوتایپ داریم بیمه هم نیستیم نمیدونم کجابرم که هم دولتی باشه هم جوابش معتبرباشه

توسایت چندتاازبچه هارودیدم که توبیمارستان اکبرآبادی ازمایش دادن اما نمیدونم اونجامعتبرهس یانه