2777
2789
عنوان

غربالگری اول کلینیک رستاک

933 بازدید | 22 پست

سلام جدیدا کسی اینجا رفته غربالگری سه ماهه اول؟؟هزینه اش چقدره؟؟

آزمایش غربالگری چندروز طول میکشه تا جوابش اماده بشه؟؟

آزمایشو واسه همه مینویسن یا واسه اونایی ک سونو مشکلی داره؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

منو لایک کنین بیام جوابارو ببینم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

۱۳۰سونو 

۱۱۸ازمایش البته آزاد بود برا من

یه هفته بعد ازمایش میاد

برا همه هست باید انجام بدی

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳۰سونو  ۱۱۸ازمایش البته آزاد بود برا من یه هفته بعد ازمایش میاد برا همه هست باید انجام بدی

سونورو رفتین رستاک؟؟ من امروز پرسیدم گفت فقط سونو 300و خورده ایی

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
۱۳۰سونو  ۱۱۸ازمایش البته آزاد بود برا من یه هفته بعد ازمایش میاد برا همه هست باید انجام بدی

کلا هزینه غربالگری رو نمیده بیمه 

تیکر تولد دوقلو هامه خدایا شکرت به خاطر این نعمتی که هم دادی
سونورو رفتین رستاک؟؟ من امروز پرسیدم گفت فقط سونو 300و خورده ایی

من شمالم . وا چه خبره سیصد 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
کلا هزینه غربالگری رو نمیده بیمه 

پس چرا سونو ازم پرسید بیمه داری یا نه؟ 🤔

نمیدونم والا دکترمم ی اخلاق بدی داره بجز جایی ک خودش میگه بقیه رو قبول نداره

بیخود خب شاید یکی نداره 😥

بیمه تکمیلی کمی میده به من که ازمایشگاه گفت ازاده

لابد منظورش همون بوده 

همونو بگو والا.از ماه بعد عوض میکنم دکترمو

عوض کن اینطوری تا نی نی بیاد ورشکست شدین😆