2777
2789
عنوان

تا او نخواهد هیچ امکان ندارد هرچند اگر همه بخواهند(آقا هستم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود   و الحق و الانصاف هر وقت ...

حرفات قشنگه!!! منتها عملی کردنش سخته، فک کن دو سال یه چیزیو بخای، کلی بدویی براش، تلاش کنی، تهشم نشه😢 مگه آدمیزاد میتونه لبخند بزنه و بگه خدایا شکرت به صلاحم نبوده که ندادی؟؟؟؟مگه کلا چند درصد آدما همچین طرز فکری دارن؟؟؟؟

حالم خوب باشه منم از این شعارا میدم(هرچند که میدونم حقیقت محضه😀) ولی وااای به روزی که بریزم بهم😞

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
حرفات قشنگه!!! منتها عملی کردنش سخته، فک کن دو سال یه چیزیو بخای، کلی بدویی براش، تلاش کنی، تهشم نشه ...

مطمئن باش این حرفاااا و این باوری که بهش رسیدم ته راهی بوده که خودم رفتم😉😉 اونم با تلاش ، دعا، خواهش ، اصرار و التماس فراوان برا اجابت خواسته هایی که از نظر من که هیچ از نظر هرکسی که میشنید و میدید هم میگفت خیر خواهانه است ، به صلاحه ، خوبه و.... اما بالاخره بعد برآورده شدنش با کلی اصرار از خدا دیدم که نبود😔😔

همچین آسون هم به این باور نرسیدم ، با کلی سختی و عذاب روحی بهش رسیدم ، کلی فاصله انداخت بین اون دختر فوووووووق شوخ و شیطونی که بودم با اینی که الان هستم😔😔 نتیجه اون راه و اصرار اشتباه شد یه دخترک غمگین تو دلم که همیشههه همیشههه تو وجودم بیداره حتی تو اوجترین قله شادی هااااااااااا و این باور قشنگ و دوست داشتنی و حال دل خوب کنم 😍😍😍😍😍

هر چه دلم خواست نه آن می شود هر چه خدا خواست همان می شود   و الحق و الانصاف هر وقت ...

مثل همیشه عالی👏👏👏👏

با احترام به همه؛ شما یکی از بهترین کاربرها هستین😄

باز این مردا ریختن تو سایت دیروز کم بود اون پسره عقده ای الانم شما 😤😤😤😤

هرکسی مسول اعمال خودشه؛ من تو عنوانم زدم آقا هستم؛ شما اگه مشکل داری؛ تو تاپیک آقایون نیا.

مطمئن باش این حرفاااا و این باوری که بهش رسیدم ته راهی بوده که خودم رفتم😉😉 اونم با تلاش ، دعا، خوا ...

از شیخ بهایی پرسیدند
خدا را در کجا یافتی؟
فرمودند در قلب کسانی که بی دلیل
مهربانند.

مطمئن باش این حرفاااا و این باوری که بهش رسیدم ته راهی بوده که خودم رفتم😉😉 اونم با تلاش ، دعا، خوا ...

آخییی عزیییزم، قربونت دلت برم!!!😳😳

درسته حق با توعه و بازم میگم این چیزی که تو گفتی حقیقت محضه ولی دل و عقل من این چیزا حالیش نیست😞😞

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
آخییی عزیییزم، قربونت دلت برم!!!😳😳 درسته حق با توعه و بازم میگم این چیزی که تو گفتی حقیقت محضه ول ...

فدای شما خانوم گل😍😍😍

ان‌شاءالله هرچی خیر و مصلحته برات رقم بخوره بزودی زوووووووود و حاجت دلت و مصلحت خدا همونی باشه که تو نظر خودته😍😍😍