2777
2789
عنوان

تا او نخواهد هیچ امکان ندارد هرچند اگر همه بخواهند(آقا هستم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 108 پست
یعنی الان که بهم یه ظلمه بزرگ شده ودارم گریه میکنم یعنی اون خواسته که اینجور نقد بشه...أه چی دارم می ...

شاید اون ظلم نباشه وذهنیت تو هست که اون عملو ظلم میدونه  درصورتی که خیره  پیچیده هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون ظلم نباشه وذهنیت تو هست که اون عملو ظلم میدونه  درصورتی که خیره  پیچیده هست   ...

به خدا ظلمه حتی نمیتونم بگم...خودش میدونه که بهم ظلم شده...

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
اگر من الان این تاپیک را زدم چون خودم میخاستم؛ میتونستم نزنم؛ اگه الان تایپ میکنم به اختیار خودمه. ا ...

اره  چون خدا همش خیرو پاکی وگناه در ذات خدا نیست اگر عمل بدی هم انجام میدیم یهنی خدا داره درجه انسانیت و روح پاک داشتنو نشون میده به خودمون اگر رو خودمون فکر کنیم مفهمیم چقدر خوبیم چقدر بد 

جالب شد . خدا خودش میدونه چقدر بهش ایمان دارم اما جدیدا واقعا تو مسئله ی جبر و اختیار موندم و شده در ...

ببین خیام میگه:

من می خورم و هر که چو من اهل بود *** می خوردن من به نزد او سهل بود
می خوردن من حق ز ازل می دانست *** گر می نخورم علم خدا جهل بود

وقتی که خیام انسان را  نسبت به یک کار، در مقابل اراده خدا و معارض با آنست و گمان کرده  که اگر انسان بخواهد می نخورد، ممکن نیست، زیرا اراده خدا این بود که می بخورد و چون اراده و علم خدا تخلف بردار نیست، آدمی چه بخواهد و چه نخواهد، می خوارگی را انجام می دهد. این سخن بسیار سست است.

هیچ کاری در جهان، بیرون از قانون انجام نمی گیره. همانطوری که هیچ حادثه طبیعی بدون علت طبیعی رخ نمی ده، افعال اختیاری انسان ها نیز بدون اراده و اختیار انسان رخ نمی دهد. 

ملاصدرا جوابش داده:

علم ازلی علت عصیان کردن *** نزد عقلا ز غایت جهل بود.

معناى  علم خدا به سرنوشت آن است كه خداوند در ازل مى دانه كه هر فرد انسانى با اختیار و انتخاب خود چه سرنوشتى را براى خود رقم خواهد زد ، بنابراین علم خداوند از ابتدا به كارهاى انسان با اختیار و انتخاب او تعلق مى گیره ، پس با این حساب ، علم خداوند نه تنها مغایر با انتخاب ما نیست ، بلكه انتخاب و اختیار ما را تأیید مى كند

به نظرم این خداست که راههای موفقیت و یا شکست رو در برابر آدم میزاره.  اینکه یه نفر تلاش میکنه ب ...

موافقم با حرفات!!

حالا بنظر من خدا تو زندگی هر کس چند تا مسیر در نظر گرفته و صد البته تهِ همشونو میدونه!! حالا انتخاب مسیر دست خودِ انسانه، من اگه برا یه خاسته تلاش کنم تو یه مسیر میفتم اگه نه که تو یه مسیر دیگه!!پس مسئولیت خیلی چیزا پای خودمه!!

و بنظرم اونجایی که آدم تو زندگیش معجزه میبینه همون جاییه که خدا تو سرنوشتش نوشته: هرآنچه او آرزو کرد......😊

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
ببین خیام میگه: من می خورم و هر که چو من اهل بود *** می خوردن من به نزد او سهل بود می خوردن من ح ...

ببخشید قانع نشدم . من منکر این نیستم که خدا همه چیزو درباره ی بنده هاش میدونه حتما همینطوره. اما اینطوری بگم مثلا کسی میره بیرون تصادف میکنه میمیره آیا قسمت و تقدیرش این بوده؟ خودش قطعا دلش نمیخواد تصادف کنه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
ببخشید قانع نشدم . من منکر این نیستم که خدا همه چیزو درباره ی بنده هاش میدونه حتما همینطوره. اما این ...

انسان از نظر ساختمان طبیعی و ذاتی، استعداد و قابلیت بقا برای مدتی طولانی دارد، ولی در اثنای این مدت ممکن است موانعی ایجاد شود که از رسیدن به حداکثر عمر طبیعی باز دارد. یک چراغ نفت سوز با توجه به مخزن نفت آن ممکن است بیست ساعت استعداد روشنایی داشته باشد، اما وزش یک باد شدید و ریزش باران و یا عدم مراقبت از آن سبب می‏شود که عمر آن کوتاه گردد. در این جا اگر چراغ با هیچ مانعی برخورد نکند و تا آخرین قطره نفت بسوزد، سپس خاموش شود، به اجل حتمی خود رسیده است . اگر موانعی قبل از آن باعث خاموشی چراغ گردد، مدت عمر آن را اجل غیر حتمی و "معلق" می‏گوییم.
بر این اساس اگر مثلا در تقدیر شخصی نوشته شده است که در فلان زمان و فلان مکان و فلان حالت به علت تصادف خواهد مرد، این طبق میزان رعایت و عدم رعایت موارد امنیتی خود یا شخصی دیگر می باشد.