2777
2789
عنوان

تا او نخواهد هیچ امکان ندارد هرچند اگر همه بخواهند(آقا هستم)

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 108 پست

درسته برعکسشم درسته. یعنی حتی اگه همه بخوان یه ضرری به آدم برسونه تا خدا نخواد نمیتونن

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اینروزا خیلی دنبال امضا دوم هستم کاش بشه😞

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
زندگی ما مثل یک کتاب از قبل  نوشته شده هروزش که میره یه  ورق میخوره تا روزی که بسته شه &nb ...

من با شما موافقم زندگی جبر محضه هیچی دست انسان نیست حتی همون قدرت تفکر و انتخاب هم جبره یکی میشه باهوش یکی میشه بهره هوشی پایین انتخاباشونم طبق همون قدرت جبری که داده شده پیش میره

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
زندگی ما مثل یک کتاب از قبل  نوشته شده هروزش که میره یه  ورق میخوره تا روزی که بسته شه &nb ...

آن یکی می‌رفت بالای درخت

می‌فشاند آن میوه را دزدانه سخت

صاحب باغ آمد و گفت ای دنی

از خدا شرمیت کو چه می‌کنی

گفت از باغ خدا بندهٔ خدا

گر خورد خرما که حق کردش عطا

پس ببستش سخت آن دم بر درخت

می‌زد او بر پشت و ساقش چوب سخت

گفت آخر از خدا شرمی بدار

می‌کشی این بی‌گنه را زار زار

گفت از چوب خدا این بنده‌اش

می‌زند بر پشت دیگر بنده خوش

چوب حق و پشت و پهلو آن او

من غلام و آلت فرمان او

گفت توبه کردم از جبر ای عیار

اختیارست اختیارست اختیار

یعنی الان که بهم یه ظلمه بزرگ شده ودارم گریه میکنم یعنی اون خواسته که اینجور نقد بشه...أه چی دارم میگم..اشکام که امون نمیدن ببینم چی میگم..از ظلم خسته شدم.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
اینی که شما می فرمایین یعنی جبر؛ در حالی که انسان مختار است

جالب شد . خدا خودش میدونه چقدر بهش ایمان دارم اما جدیدا واقعا تو مسئله ی جبر و اختیار موندم و شده درگیری فکری هر روزم اگه شما میتونید لطفا جوابم و بدید. اگر اختیار هست تقدیر و سرنوشت چیه ؟ پس چرا تا خدا نخواد برگ. از درخت نمیفته ؟ مثلا من دلم نمیخواد مریض بشم اما خدا میخواد و میشم هر چی هم سالها دعا میکنم خوب نمیشم ( البته مثاله) یا کسی رو دوست دارم و به شدت مایلم با ایشون ازدواج کنم اما به هیچ عنوان نمیشه .بعد میگن خب دعا کردی نشد خدا حتما یه چیز بهتر بهت میده اونم نمیشه و یه زندگیه جهنمی برام میسازه خب حکمتش چیه ؟من که اینا رو نخواستم

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

به نظرم این خداست که راههای موفقیت و یا شکست رو در برابر آدم میزاره.  اینکه یه نفر تلاش میکنه به خواسته ش برسه ولی نمیرسه اینجاست که میگن حکمت خداست ، پس اختیار انسان رو هم خدا کوک میکنه و به فکرش میندازه. زندگی هم از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری ، به نظرم هر کسی داره توی این دنیا تقاص یا پاداش کارهاشو میگیره.