2777
2789
عنوان

من خیلی بدم

254 بازدید | 24 پست

از دست خودم خسته شدم دلم میخواد بمیرم فقط خودم میدونم چقدر بدم 

هربار خداروصدا زدم جوابشو شنیدم اما الان انگار دیگه لیاقت ندارم صداش کنم زندگیم همش شده سیاهی وغم

شوهرم مریضه کاردرستی نداره مشکل مالی داریم دکترم گفت بچه دارنمیشیم خسته شدم دیگه نمیکشم

اونچیزی که حالمو بد میکنه خودمم یکی درمیون نمازام قضا میشه انگار قلبم سیاه شده از گناه دست خودم نیس همینطور موسیقی گوش میدم اونوقت به هیچی فکرنمیکنم آرومم میکنه دوست ندارم اما بدجوری بهش اعتیاد پیداکردم نمی دونم چجوری بذارمش کنار انگار شیطون منو تو بغلش گرفته

شما بگید چجوری بذارمش کنار؟باچی حال دلمو خوب کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ گوش دادن گناه نیست عزیزم.. 

تو این اوضاع مالی خب معلومه خدا نمیخواد بچه دار شی چونکه به صلاحت نیست فعلا... اول مشکلات دیگه رو حل کنید بعد خدا بهت بچه هم میده عزیزم.. ان شاالله خدا همسرتو شفا بده و به مالتون برکت بده

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

عزیزم من خودم خیلی گرفتارم  ولی بعضی وقت ها معنی دعای کمیل رو میخونم خیلی روم تاثیر داره منقلبم میکنه برات دعا میکنم سامان زندگیت برگرده تو هم برای من دعا کن...

فکر میکنم گاهی هواسمو پرت میکنه انگار دیگه برام مهم نیس نمازم قضا میشه

ب اون نیست ریشه اش یه جا دیگست ... شاید اهنگ کمک کنه ب تقویت اون حست ...ولی دنبال بهانه نباش . قبلا میخوندی دلیل داشتی الان نمیخونی بازم دلیلشو از خودت بپرس

ب اون نیست ریشه اش یه جا دیگست ... شاید اهنگ کمک کنه ب تقویت اون حست ...ولی دنبال بهانه نباش . قبلا ...

اره میدونم بجای اینکه توی زندگی واقعیم باشم دنبال یه راه فرارم وقتی موسیقی گوش میدم وباهاش خیال پردازی میکنم انگار که هیچ مشکلی ندارم