2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست

حالا شوهر من وقتی دعوا میکنیم یه ریز داد میزنه میگه میگه میگه خودشم اصلا تو خونه نه ها فقط تو ماشین بعد تا وقتی که من جوابشو ندادم اون داد میزنه ولی همینکه من داد بزنم یا جیغ محکمی سرش بکشم و بگم خفه شو لطفا دیگه بخدا یه کلمم حرف نمیزنه من تازه فهمیدم تا جوابشو ندم من مقصر همیشگیم و رو بهش بدی حتی یه سیلی هم شاید بزنه ولی اون داد و جیغم کار خودشو میکنه

من اوایل که شوهرم عصبانی میشد و صداش رو میبرد بالا ساکت میشدم تا خودش بحث رو تموم کنه چون دوست نداشتم همسایه ها بفهمن داریم دعوا میکنیم ولی بعد یه مدت دیدم آقا توهم برش داشته که من ازش میترسم منم تا بحث میشد پابه پاش بحث میکردم دیدم کوتاه میاد و بحث رو تموم میکنه اینجوری هم من نمی ریختم تو خودم هم بحثمون زودتر تموم میشد و ساکت میشد خونه و میرفتیم تو فاز قهر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قبلا هم افسردگی داشته آخه دانشگاه دولتی درس خونده همه دوستاش رفتن آمریکا تحصیل کردن این نرفته بر ...

اگر اینطوره پس امید به درست شدن اخلاقش هست و اینکه بهش بگو حالا آمریکا حلوا خیرات نمیکنن اگه فکر میکنی اینجا سخته زندگی دیر نشده تلاش کن و برو از ایران

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حالا شوهر من وقتی دعوا میکنیم یه ریز داد میزنه میگه میگه میگه خودشم اصلا تو خونه نه ها فقط تو ماشین ...

دقیقا بعضی آقایون اینجورن ولی جواب دادن و صدابلندکردن رو همشون یکجور جواب نمیده

دقیقا بعضی آقایون اینجورن ولی جواب دادن و صدابلندکردن رو همشون یکجور جواب نمیده

بله درست میگی منم اولین بار با ترس داد زدم ولی دیدم جاب داد درضمن چون خیلی ازم بزرگتره وقتی داد میزنه احساس  میکنه سر بچه کوچولو داد میزنه و منتظر جواب نیس واسه همین با داد من سوپریز میشه  

آخه آدم میخاد تصور کنه که موقع دعواش با شوهرش چه رفتارهایی رد و بدل میشه. یاد بحث ها میفتم ناراحت می ...

بابا بعد اینکه دعوا تموم میه چندروز بعدش من فکر میکنم به کارامون خندم میگیره توهم به جنبه مثبت فک کن وگرنه دعوا همه جا هست

بابا بعد اینکه دعوا تموم میه چندروز بعدش من فکر میکنم به کارامون خندم میگیره توهم به جنبه مثبت فک کن ...

آره. دعوا بعدش منت کشی و بغل و... هست. 

الان آخه شوهرم نیست. دلم خواست پیشم باشه کاش. 

اللهالصمد
کجاست سرکاره؟

نه. رفته بیرون. کار اداری داشت. هنوزم نیمده. 

حقیقتش دیروز دعوامون شد. یعنی اشتباه از اون بود. منم کلی سرش غرغر و بحث کردم. منت کشی کرد. ولی هنوز دلم باهاش صاف نشده 

اللهالصمد
کجاست سرکاره؟

دیروز صبح رفته بودیم یه اداره. دو تا کارمند زن داشت. شوهرم به یکی شون گفت فردا اومدم فلان کار رو حواستون باشه. برا ما بکنیدا

زنه هم گفت چشم

شوهرم گفت تو به همه میگی چشم و خندید. زنه هم انگا خوشش اومد. و گفت لباستم عوض کنی من تو رو یادم میمونه. باشه. 

من زدم بیرون از اداره. شوهرمم اومد. بهش گفتم کارت خیلی زننده و زشت بود. چرا باهاش اینطور صمیمی حرف زدی. انگار خواهرته. 

تو چرا بهش گفتی. باید بگی شما. 

بعدشم عزت نفس داشته باشی و با زن نامحرم سنگین و با غرور حرف بزنی. اونم خاست دفاع کنه از خودش

گفت اون زنه پیرزن بود. زشت بود. آدمه که من بخام مثلا تحویلش بگیرم. و... 

گفتم توجیه نکن. کارت زشت بود و متنفرم از این اخلاق. من اصلا به یه نامحرم تو نگفتم. همیشه حد رو رعایت کردم. تو الان این چ رفتاری بود آخه. 

عصرش از دلم درآورد. ولی هنوز از دستش ناراحتم. دوس ندارم این اخلاقش چون خودم این طور دختری نیستم 

اللهالصمد