2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست
اخلاقت خوبه بخدا احسنت من خیلی از اخلاقم متنفرم. از خدا خواستم کمکم کنه آروم بشم. خیلی داد و فریاد ...

اره آخه منم بخام مثل اون رفتار کنم که سنگ رو سنگ بند نمیشه. شوهر من واقعا بددهنه واقعا بد دهنا. ولی من برعکس. چند بارم شده که بلند شده منو زده موهامو کشیده فکر کنم داره موهامو میکشه من دارم می خندم. 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خشم هم مثل شادی یک احساس یک هیجانه این مهمه ک برپایه اون خشم رفتارنکنیم ...باید این هیجان خشم رو یک جور تخلیه کنیم مثلا نفسرعمیق کشیدن .جملات مثبت تکرار کردن..صلوات فرستادن ...تغییر محیط ...اگرخشم تخلیه نشه منشا مشکلات روانی و عقده های درونی میشه ....باید در درجه اول این احساس رو درک کرد بایدگفت میدونم به خاطر این مسئله ناراحت شدی و حقم داشتی اما رفتار درست اینه ک......و اموزش رفتار صحیح.البته این قسمت اخر رو چ خوبه یاد بچه هامون بدیم ..تا وقتی بزرگ شدن اینکارا رو نکنن

تقصیر من باشه کتک سیلی😭😭😭 دو دیقه بعدشم به غلط کردن میفته و ... شروع میشه من احمقم کاری از دستم ...

و چی شروع میشه اون وخ؟؟؟😅😅😅😅😅 دنبال بهونه بود شیطونی کنه؟؟؟؟ خخخخ

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

کلا خیلی رفتاراش بچه گانه هست اصلا بلد نیست مدیریت بحران بکنه همش استرس دارم اگه از جایی هم ناراحت باشه میاد عقده هاشو سر من خالی کمیکنه انواعه رفتارا رو موقع عصبانیت ازش دیدم فحش دادن خودزنی شکستن وسایل خونه متواری شدن از محل خستم کرده خدا جوابشو بده ایشالله 

قبلن که میرفت به خانوادشم زنگ میزد اونام بیان خیلی روانی و بدبخته

اره آخه منم بخام مثل اون رفتار کنم که سنگ رو سنگ بند نمیشه. شوهر من واقعا بددهنه واقعا بد دهنا. ولی ...

واقعا اخلاقت لایک داره عشقم 

ای ول

من بدتر از اون میشم و بداخلاق تر. 

به طبع و مزاج برمیگرده. من آتیشی و گرم هستم. 

شوهرم آروم تر و سردتره

اللهالصمد

شوهرم داد میزنه میزنه تو دیوار یا تو ماشین باشیم پاش رو ترمز لایی کشون منم مث سگ میترسم نمیدونم چ جوری ترکش بدم 😔

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
یعنی سکوت میکنی 😦

اره بعد خيليييي هم با ادب ميشم بهش ميگم شما و عزيزم و عشقم.

بعد اون عين وحشيا ميشه بيشور .البته فقط يك دقيقه.بعدش كه اروم شد من قهر ميكنم اونم مياد منت كشي.

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃