2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی عصبانی میشن چه رفتاری ازخودشون بروز میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 186 پست
والا ناراحت میشم از این رفتارش نمیدونم چه رفتاری نشون بدم اون موقع

پیاده شو برو اون طرف پشت فرمو ن و قشنگ برو خونه ات یا هرجایی که باید میرفتی اگر هم بعدا گله کرد بگو فلانی جان وقتی دیدم رفتی حس کردم لازم داری یکم با خودت تنها باشی نخواستم خلوتت به هم بریزه 

این رفتارا برای جلب توجه هست بی اعتنا که باشی و بالغانه عکس العمل نشون بدی  درست میشه و عین ادم بالغ وایمیسه حرف میزنه و مشکلشو حل میکنه 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی عصبی میشه به درز دیوار گیر میده که تقصیره تویه اینجوری شده کلا دیوانه میشه منم یه جیغ بنفش میکشم سرش ساکت میشه

دنیات پره احساسه  اما واسه من جا نیست    صد بار منو میبینی       اما حسه پیدا نیست   
بی توجه ب ترسیدن بچم میگازونه وحشیانه رانندگی میکنه  یا تاخوبه عزیزشی عصبی بشه دیگه غریبه میشی ...

اینم همین مدلی هست دیشب مثل روانیا یهو ماشینو گذاشت وسط خیابون پیاهده شد بعدشم گذاشت رقت منم نمیدونستم باید چی کار کنم بعد از 5 دیقه دوباره اومد گفت اومدم موبایلمو ببرم بعدم اومد نشست توی ماشین مثل دیوونه ها گاز میداد خدا شفاش بده 

تو خیابون باشیم مث وحشیا ماشین میرونه.. تو خونه باشیم.. یا ب من حمله میکنه.. یا وسیله میشکنه.. یا از خونه گم میشه بیرون... اه خبرشو واسم بیارن خیر ندیده

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
منم نميدونم چرا سكوت ميكنم و هيچي نميگم😣

اشتباه ترین کار ممکنه موقع عصبانیت صحبت کردن تمرین کن آب بخور وقتی بحثتون شد برو‌تو اتاق چند دقه تنهاش بزار بهترین کاره

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
انگشت اشاره شو گاز میگیره که اون لحظه چیزی نگه 😄

😂😂😂دقیقا مثل منه وقتی یچی اعصابمو بریزه بهم انگشتمو گاز میگیرم کم میمونه خون بیاد😂😂😂

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
من شوهرم بددهن میشه. فحش میده. البته نه فحش بد. مثلا عوضی، خر. احمق. فوقش گوه داد میزنه

مال من مرده یا زنده هامو قشنگ میشوره 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
وقتی عصبی میشه به درز دیوار گیر میده که تقصیره تویه اینجوری شده کلا دیوانه میشه منم یه جیغ بنفش میکش ...

اوه چه خطرناكي😨

خيلى لايكم ميكنيد شيطونا...نكنه از من خوشتون اومده؟؟؟😍🙃

ما کم دعوامیکنیم مثلا ماهی یبار دوماهی یبار ولی کردنی حسابی دعوامیکنیم عوض یکسالودرمیایم😁سری پیش زد شیشه بوفرو اورد پایین همون بهانه شد رفت بوفه برنجی خرید الانم این بهانه میشه میره اینه شمعدون برنجی میخره چون توفکرش بودیم ولی سختیش میومد😀😀😀😂😂

.