2777
2789
عنوان

اهدای جنین

698 بازدید | 24 پست

سلام به همگی.من تازه وارد این سایت شدم.۸سال میشه که ازدواج کردم.همسرم مشکل آرزو اسپرمی داره.فقط باید اهدای جنین انجام بدیم.میخواستم ببینم کسی تا حالا این کارو انجام داده و تو چه بیمارستانی؟ممنون میشم.چون خونه م شهرستانه.و برای اومدن مشکل دارم.یه بیمارستان خوب بهم معرفی کنید.خودم بین بیمارستان پارسیان و ابن سینا موندم.میشه راهنماییم کنید ممنون

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامی
1
50%
الزامی
1
50%
اختیاری
0
0%
اختیاری
0
0%
انگاری پر مرفینه آغوشت

چون توی ایران اسپرم گرفتن از یه مرد دیگه مشکل شرعی داره.من با اینکه مشکلی خودم ندارم ولی از یه خانم و آقا جنین ۱روزه میگیریم و از طریق ای وی اف کاشت میشه

انگاری پر مرفینه آغوشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا گفتن پارسیان ولی شنیدم که پرسنلش پولین و هیچ وقتی برای مریض نمیزارن.بیمارستان امید اهدای جنین انجام میدن؟چون تو هر بیمارستانی اینکارو انجام نمیدن

انگاری پر مرفینه آغوشت

صبح شماره همشون رو از گوگل در بيار و زنگ بزن بپرس اينجا حيرون سيرون ميشي عزيزم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

رویان که نداره اگرم باشه باید زیاد تو نوبت باشی 

از ابن سینا و بیمارستانایی مثل لاله و عرفان و بهمن و خاتم میشه گرفت 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
رویان که نداره اگرم باشه باید زیاد تو نوبت باشی  از ابن سینا و بیمارستانایی مثل لاله و عرفان و ...

رویان داره ولی خیلی باید تو نوبت باشی .منم از سال ۹۳تو نولان .هنوز خبری نشده.

انگاری پر مرفینه آغوشت
رویان داره ولی خیلی باید تو نوبت باشی .منم از سال ۹۳تو نولان .هنوز خبری نشده.

خودتو الاف کردی پس 

برو کلینیکا .الان تهران و همه شهرا کلینیک باروری زیاده همشونم دارن 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .