2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ماله شیره! اولین باره میشنوم..😆😆😆😅😅😅😅 بچه منم چشاش آبیه.. البته ارث هستش.. اما باز ...

والا نمیدونم منم

همه ی اطرافیانم میگن به خاطر شیر مادر هست که چشماش این رنگیه.

انقد دوس دارم رنگشون عوض نشه

منم خیلی درگیرم😂

ماشاالله خدا حفظش کنه عاشق بچه تپلم ...یعنی فقط بخورش

تازه حالا لاغر شده این ده ماهگیشه که تپل تر بود 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
خیلی رنگ خاصیه 👍🏻👍🏻👍🏻

عزیزم چشماش آبی نیست ولی نازه😍

شما رنگ چشماشو آبی میبینی ؟ من نمیبینم🤔

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
والا نمیدونم منم همه ی اطرافیانم میگن به خاطر شیر مادر هست که چشماش این رنگیه. انقد دوس دارم رنگشو ...

تو خانواده من از ۳تا نوه دوتاشون چشم رنگین.. اگه مال بچه منم رنگی بشه مبشن ۳تا

ولی چون سمت شوهرم اصلا هیچ وقت چشم رنگی نداشتن یکم دلم شک داره که بمونه..

چشم خودمم قهوه ایه روشنه.. کلا پسرم بمن رفته..

پناه بر خدا.. 😅😅😅

والا نمیدونم منم همه ی اطرافیانم میگن به خاطر شیر مادر هست که چشماش این رنگیه. انقد دوس دارم رنگشو ...

اره اولا به منم میگفتم نگران بودم واسه عوض شدنش ولی تا الان خدارو شکر همونه 

ILoveyou  yazdan  
ماشاالله خدا حفظش کنه عاشق بچه تپلم ...یعنی فقط بخورش

ولی باورت میشه تاحالا فشارشم ندادم قبلنا میگفتم بچه بیارم گازش میگیرم فشارش میدم اما اصن حالا دلم نمیاد 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
وای خداحفظش کنه

ممنون💜

خدا پسر شمارو هم حفظ کنه 

آبی نیست طوسی ماننده مال دختر منم اینجوریه از نزدیک کاملا طوسیه ولی تو عکسا تیره میوفته

درسته ... الان دقت کردم طوسیه😍😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️