میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید نی نی هایی که شما دیدی صورت نداشتن که انقدر برات عجیبه😊
عزيز دلم همه صورت داشتن اما چهره واقعا حتي بدو تولد هم معلوم نيست چه برسه با سونو سه بعدي أوايل نوزادي اكثر بچه ها تازه شكل همن واقعا از دركش عاجزم ببخشيد
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزيز دلم همه صورت داشتن اما چهره واقعا حتي بدو تولد هم معلوم نيست چه برسه با سونو سه بعدي أوايل نوزا ...
عزیزم منم از دکترم سوال نکردم ولی خودش گفت شبیه خودته ها فرم صورتش
حتما انقدر سونو کرده دیده که اظهار نظر میکنه دیگه
بعدم کی میگه همه نوزادا شبیه همن! پسر جاریم خیلی فرق داشت با پسر خواهر شوهرم از بدو تولداشون
ممنون از نظرتون🌺
ماشالاه نازی...دیگه بعد چهار ماهگی ک عوض نمیشه رنگ چشم منم پسرم تا دوماه خاکستری بود بعد مشکی شد..دیگه چهار ماه اصلن عوض نمیشه اینکه رنگ چ شم پسر شما کاملا واضح هست