2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثل من😢😢😢😢

خیلی درد داره😢😢😢 از بچگی رویام بود فکر میکردم حتی یه لحظه هم به من فکرنمیکنه منم حسم رو پنهان کردم و نزاشتم کسی بفهمه بعد که ازدواج کردم فهمیدم اونم منو میخواسته، خیلی عذاب وجدان دارم واسه همسرم آخه خدارو خوش نمیاد که به کسی دیگه فکرکنم ولی دست خودم نیست

خدایا مرسی        

😅😅😅😅😅😅آخرش بودااااا

😂😂😂😂

یکی اینکه جلو شوهرم ب دوتا عمه هاش خیلی جیزی میگم...ولی توروشون احترامشونو دارم اونم بخاطر پدرشوهرم...

خیلی بهم بدکردن...

مثلا اسم یکیشون طاهره اس(باعرض معذرت ب کسایی گ اسمشون طاهره اس)بهش  میگم تایره...

شوهرمم عادت کرده اونم توجمع خونشون حتی جلو باباش میگه تایره😂😂😂

البته نمیدونن اینا همه زیر سرمنه😉😊

خواهر تو اون مشروب مواد نریخته بودن؟!

نمیدونم خواهر شاید

شایدم من خیلی جوگیرم  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خیلی درد داره😢😢😢 از بچگی رویام بود فکر میکردم حتی یه لحظه هم به من فکرنمیکنه منم حسم رو پنهان کرد ...

من معتقدم آدم ب هر نحوی شده باید علاقه ش رو ب طرفش بگه تا اینک یه عمر تو حسرت نگفتنش بمونه...

خیلی درد داره😢😢😢 از بچگی رویام بود فکر میکردم حتی یه لحظه هم به من فکرنمیکنه منم حسم رو پنهان کرد ...

آره مثل من منم فکر میکنم همیشه چون شوهرم خیلی بی احساس می گفتم کاش لجبازی نمی کردم ازدواج نمی کردم که الان پشیمون باشم ای خداااا😔😭

من معتقدم آدم ب هر نحوی شده باید علاقه ش رو ب طرفش بگه تا اینک یه عمر تو حسرت نگفتنش بمونه...

به هر حال از ما که گذشت، ولی کاش بعد ازدواجم دیگه حسش رو رو نمیکرد، من اونو مقصر میدونم چون اون باید پاپیش میزاشت نه من

حتی وقتی خاستگار داشتم مامانم بهشون گفته بود خب من توقع داشتم اونموقع حسش رو رو میکرد ولی به مامانم گفته بود وقتی شنیدم خاستگار داره با خودم گفتم حتما همه کاراشونو کردن بله هم دادن که الان میگن خاستگار دره

خدایا مرسی