2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست
عزیزم خداوند ستار العیوب ...مهربانی خدا بی کرانه...شما ک توبه کردی عزیزتری پیش خدا😙😙...همسرت هم خی ...

تاحالا جایی نگفته بودم این رو بیچاره نزاشت کسی بفهمه ایشالله که بخشیده خدا منو ولی شوهرم یه ذره حق رو داد به من چون واقعا محبت نمیبینم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمیعا یک صلوات محمدی پسند برای بخشیده شدن گناهان جمع 

االلهم صل علی محمد وآل محمد

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
واه دوماه یکبار میخواسته نری خیانت هم نکنی حق داشتی والا 

اینجوری نگید عزیزم...توجیه گناه از خود گناه زشت تره...اون دوست عزیز ب اشتباه خودش پی برد..درسته همسرش کوتاهی کرد اما میتونستن با هم حرف بزنن و سنگاشونو واکنن..

تاحالا جایی نگفته بودم این رو بیچاره نزاشت کسی بفهمه ایشالله که بخشیده خدا منو ولی شوهرم یه ذره حق ر ...

خب وقتی متوجه شده چرا محبت نمیکنه چرا بهتر نشده؟؟؟

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
خب وقتی متوجه شده چرا محبت نمیکنه چرا بهتر نشده؟؟؟

خیلی رفتارش سرده چون قبلا معتاد بوده یه جوری شده البته خیلی اخلاق های خوبی هم داره یه چیز منو اذیت میکنه این که اون طرف آشنا بود تا الان تو سرم

دوست دارم بگم....ولی خب میسترسم بسناسنم اینجا بی خیالش....😥😥😥میدونم کارم اشتباه بود....ولی جون ی ...

اصلن از رحمانیت و بزرگی خدا نا امید نباش...

صد بار اگر توبه شکستی باز آ.....خداوند انقدرررررر مهربانه که منتظره بنده ش بره سمتش ..انشالله روزگارت وفق مرادت باشه گلم

یکی دیگه هم اینکه ببخشید روم به دیوار یه بار مشروب خوردم یه بارم قلیون کشیدم

بابام بفهمه شهیدم میکنه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یکی از کارایی ک کردمو عذاب وجدان دارم....اینه ک من همیشه دردو شادی و اینامو همه رو تو دفترم مینوشتم....ی باراوایل عقد باشوهرم بحثم شد حرف بدی زد بهم....منم ناراحت شدمو رفتم کلی چرت و پرت و فوش و نفرین تودفترم برا خانوادش نوشتم....نکردم پارش کنم یا هط خطیش کنماااا.بعدش مادرشوهرم اتفاقی کاغذ میخواسته رفته سد این دفتره دیده ک بعلههههههه....چیا ک توش نیس....

زرنگ خونم کنده نگه داشته نمیدونم کدوم گوریم هست منم ک فضول نیستم خونشونو بگردم پیدا کنم...

اصلن از رحمانیت و بزرگی خدا نا امید نباش... صد بار اگر توبه شکستی باز آ.....خداوند انقدرررررر مهربا ...

منظورم اینه جون ی نفر درخطر بود...من کمکش کردم...ولی خدا شاهده اصلاااااا راضی نیستم از کارم....هزار بارم توبه کنی اگه لذت گناخ تودلت باشه توبه فایده نداره....ولی من واقعا میگم چرا خریت کردم...ولی میگم اگه اون خودشو میکشت بازم همین عذاب وجدان بود...نمیدونم😢😭

یکی از کارایی ک کردمو عذاب وجدان دارم....اینه ک من همیشه دردو شادی و اینامو همه رو تو دفترم مینوشتم. ...

وااااای چه بدددددددد...ادما گاهی از اونجایی ک حتی تصورشم نمیکنن ضربه میخورن...همسرت میدونه؟