2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست
چيا كردي مگه!؟😄

نخند 😡 بجون خودم از مامانم خجالت میکشم اخه منو هم بیشتر همه دختراش دوست داره و همش میگه تو مظلومی و خیلی خوبی کاش بقیشونم مثل تو بودن اصلا یحالی میشم اصلا منو میبینه یجور دیگه خوشحال میشه حالا من خر تو اون دنیا اگه بفهمه ابروش جلو خدا میره😭😭😭😭

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
آره منم نمیام به بعضیا رک بگم ولی دیگه از اتفاقها و کارا خودشون میفهمن دیگه😁 دوستام نه ولی اوکین😁

من وقتي ديدم داشتن تو گروه درباره اينكه گواهي بكارت گرفتن كاره خوبيه و حتما بايد بگيري با يكي از دوستامون صحبت ميكردن ترجيه دادم چيزي نگم از هيچي😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😁😁😁حقشه....والا از حقوق پدربزرگم هرجی میگیره خرج خواهرمو بچشو شوهرش میکنه...حالا ی ش ارژ ب هیچ ...

تو همونی نبودی داستان زندگیت رفت پر بازدید؟؟ک به اسم خودت چک داده بودن برای مبل جهیزیه ت و خواهرت و شوهرش جُل بودن خونه مامانبزرگت؟؟؟

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
ی کار بدی ک من کردم و نمیشه راجع بهش شوخی کرد اینه که مادربزرگ خدا بیامرزمو ترسوندم وقتی کوچیک بودم ...

عب نداره عزیز..منم بابامو با مار ژله ای الکیا ترسوندم طفلی چقد عصبانی شد از دستم😅😅😅😅😅

نخند 😡 بجون خودم از مامانم خجالت میکشم اخه منو هم بیشتر همه دختراش دوست داره و همش میگه تو مظلومی و ...

ببين هركسي اختيار خودشو بدنشو رفتارشو داره و اگه كاري باهاش بكنه ابروي كسي رو نميبره 

من یه گناه بزرگ کردم در حق همسرم اصلا باورم نمیشه من چنین کاری کرده باشم  چقدر شرمندشم حقش این ...

اشتباه نکنم با کسی دوستی کردی...در هر صورت خداوند ستارالعیوبه...اگر قلبا پشیمون باشی شک نکن بخشیده  شدی و حتی عزیزتر 

خدا گناهای هممون رو ببخشه عزیزم

خدا نکنه کسی بی آبرو شه نه این دنیا نه آخرت

لطفا برا ظهورآقا و تعبیر نشدن خواب داداشم و خوب و خوش بودن رابطه ی داداشام صلوات بفرستین خدا خیرتون بده
من وقتي ديدم داشتن تو گروه درباره اينكه گواهي بكارت گرفتن كاره خوبيه و حتما بايد بگيري با يكي از دوس ...

چه مضخرف

ولشون کن بابا غمت نباشه😁😁

من ایران نیستم ولی خب ۲ سال و نیمه که رفتم قبلشم غمم نبود😁😁

به هر حال از ما که گذشت، ولی کاش بعد ازدواجم دیگه حسش رو رو نمیکرد، من اونو مقصر میدونم چون اون باید ...

عزیزم منم یه مورد مثل شما داشتم که حتی بهش گفتم وقتی شنیدی نامزد کردم چرا نیومدی و اونم همین جواب طرف شمارو داد ، الان بعد اینهمه سال فهمیدم حسش زودگذر بوده و منم براش یکی مثل بقیه بودم چون اگه میخواست حتما یه کاری میکرد ، میدونم سخته برات حقم داری ولی سعی کن بهش فکر نکنی چون ارزشش رو نداره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سوتی خودت چی بوده😉

راستیتش تو اینستا میچرخیدم از اون بی شخصیتا پست گذاشته بود فجیع بعد اینم دید حالا به بگم بگمب راه انداخته که نگو منم کلا از دید خونواده کلا 20 هستم نمیخوام جایگاهمو از دست بدم +کی بودم من