2777
2789
عنوان

بعید میدونم کسی راستشو بگه😁بیاید عشقا

| مشاهده متن کامل بحث + 3765 بازدید | 244 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅شکست نفسی میکنید...حالا دوتاشو بگید محض رضای حضار

اونوقت هر چی تو این نه سال راجع ب باباحجت جمع کردم تو این سایت باید بذارم تو بقچم و جمع کنم برم :))))))

http://ehda.ir/
http://www.mahak-charity.org/main/fa

منم کتاب داداشمو برداشتم بهش ندادم الانم تو کمدمه آخه خیلی رو مخم بود از من یه سوتی گرفته همه جا تهدیدم میکرد فلان کارو میکنی یا بگم؟ الانم باز تهدیدم کرده دارم یه نقشه جدید میکشم  

خب حقشه   در ضمن داداشم ابتدایی هستش.

تا حالا چنین اثری از مشروب نشنیده بودم! البته جوگیری در این مورد هنره  یه چیزی مثل مشروب خوردی ...

مااینیم همینقدر جوگیر   

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤