2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

325 بازدید | 19 پست

ما با خانواده شوهرم که عموی ناتنیم هستند تو یه کوچه هستم.با هم خوبیم.الان حدود یک هفته هس بی دلیل نه ز زدن نه اومدن.حتی مامانم حالش بد بود زنگ نزدن احوال بگیرن.من با مامانم زندگی میکردم چون تنها بود.حدود دو ماه هس جدا شدم.رفتیم تو خونه خودم.ولی بدون مامانم نمیرم.چون دلم نمیاد.یا خونه مامانم هستیم یا خونه ما.فکر کنم حسودیشون میشه.البته تو این چند سال همش مامانم خرجمونو میداد.خیلی کمکمون کرد.اونها اصلا.البته خونه هم مال من هستم از ارث بابام خریدم.

خدایا یعنی میشه معجزه کنی؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دقیقا ب چی حسادت کنن نگران اینن ک مامانت تو خونه پسرشون جا خوش کرده یا هزینه خورد و خوراک پسرشون رفته بالا؟!والا پسرشونو نگه میدارین از خداشونم باشه😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

خانواده شوهر کلا پرو هستن

انتظار دارن جلوشون خم و راست شیم

ولشون کن بابا 

زندگیتو کن

نیان بهتر

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
نمی‌دونم چه مرگشونه.طلبکار هستن فکر کنم.

اصلا شما هیجی نگو برات مهم نباشه زندگیت رو بکن اومدن قدمشون برجشم نیومدن خدا همراه خیرشون کار به هیچ کس نداشته باش اولویتت شوهرت بچت مادرت باشه بقزه رو بیخیال والا هرچی کمتر بیان کمتر از زندگیت بودنن خودت راحتتری

حالا اینبار و شما بزرگی کن و تماس بگیر. بعدم با لحن شوخی بگو دلتنگتون شدم فک کردم شما هم مثه مایید زنگ زدم از دلتنگی دربیایم... 😣

چاپلوسم خودشه.... 😊که اگه چاپلوس و با سیاست بودم الان اینجای زندگیم نبودم😔

خوب من ناراحتم که احوال مامانم نپرسیدن!!حتی دختر عموهایم هم زنگ نزدن.ما اگه یکیمون سرش درد بگیره همه میان.الان متوجه تغییر رفتارشون نمیشم.این هفته گذشته هم همش با مامانم دکتر بودیم .اصلا یه حالی نپرسیدن.

خدایا یعنی میشه معجزه کنی؟؟؟ 

خدایی چقدر کاربر دیدم اینجا که به مادرشوهرش فحش میداد میگفت مریضِ و شوهر منم هرشب میره پیشش

بعد بقیه کاربرا هم به شوهر استارتر فحش میدادن که به چه حقی میره خونه مادر مریضش 😂😂😂 اینجوری نباشیم دیگه.  استارتر شاید از اینکه دیدن سراغی ازشون نگرفتی ناراحت شدن

یه هفته کم نیست آخه... ان‌شاءالله هیچوقت تو زندگیتون بحث و دلخوری نباشه

همیشه شادی و سلامتی و اتفاقای خوب باشه

🖤