2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 19 پست

من یه ذره مغرورم.نمیزنم.تا خودشون میان یا ز نزنند.اخه نمیشه روشون بدی زیاد .سوار میشن.من محتاطانه باهاشون برخورد میکنم.از همینم زورشون میاد ولی هیچ کاری از دستشون بر نمیاد

خدایا یعنی میشه معجزه کنی؟؟؟ 
خوب من ناراحتم که احوال مامانم نپرسیدن!!حتی دختر عموهایم هم زنگ نزدن.ما اگه یکیمون سرش درد بگیره همه ...

عیب نداره شما هم بعدا همینجور جبران بکن براشون ولی اصلا حرف نزن  که یا اومدین یا نیومدین اصلا بهانه برا حرف و حدیث دست هیچ کس نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من ناراحتم که احوال مامانم نپرسیدن!!حتی دختر عموهایم هم زنگ نزدن.ما اگه یکیمون سرش درد بگیره همه ...

شاید خبر ندارن🤔🤔🤔 ولی اگه میدونن و نیومدن خب کارشون خوب نیست..یا شاید فکر میکنن درگیر دکتر و رسیدگی به مادرتی نمیخوان مزاحم شن🤔🤔🤔

🖤

خدایی چقدر کاربر دیدم اینجا که به مادرشوهرش فحش میداد میگفت مریضِ و شوهر منم هرشب میره پیشش بعد بقی ...

مرسی عزیزم.اخه من جز خوبی هیچ بدی نه به پسرشون کردم نه خودشون.همیشه گذشت کردم.ولی این بار زورم گرفته بی دلیل قهر کنن که چی

میدونن.من بابام فوت کرده.مامانم جز من کسی نداره ومنم جز اون.خیلی هم به هم وابسته هستیم.شوهرم اصلا مشکلی ندارن.چون تا الان که ۶سال ازدواج کردیم خیلی درآمد ندارن.بیشتر جورشو ما میکشیم.دوتا بچه دارم تا حالا نفهمیده کی لباس خریدم براشون.چون آرایشگاه دارم.خیلی خوبی بهش کردم.تا لباس خودشم من میخرم.خیلی هم بد اخلاق و عصبی هستند.فقط از مجبوری زندگی میکنم.ولی حالا اونها هم بخوان شاخ بشن واسم خیلی حرفه