2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ک مطب رفتم نو دراورد واسم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
برا من چراغم داشت

من دیگه مطبم خصوصی میرم همه چیز ی بار مصرفه پایین صندلی معاینه خودش ی چراغ بزرگ داره متحرکه هم زمان سونوگرافی حالا شکمی یا وازینالم بعد ماینه انجام میده تست پاپ هم میگیره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

وسایل یا یک بار مصرفن

یا اینکه استریل میشن و اگه نشن و باعث عفونت بشن میتونه شکایت کنه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

عزیزم خیلی از وسایل قابل استریل کردن هستن و یبار مصرف نیستن هربار استفاده میشه میذارن تو دستگاه مخصوص(به اسم اتو کلاو یا فور )و کاملا استریل میشه و خرجی هم نداره که بخاطر تحریم اینکارو نکنن ولی ممکنه بی دقتی کرده باشن

اون مواردی که میگفتن راجب مثلا ماسکو دستکشو ایناس که یبار مصرفن