2777
2789
عنوان

Salam khanoma✋

85 بازدید | 14 پست

خوبید روزتون قشنگ...

موزیکای باحال و شاد تکنو برا ورزش هر چی دارید رو کنید😎

پر انرژیااااا💪

پاپ جدید شادم داشتید بزارید... 👌

بزارید همه استفاده کنیم ممنون😊

بعدم پاشید حتی شده چن دقیق و ورزش کنید👏👏👏💞 پاشید یالا👏👏

۱) دقیقا همان زمانی که هیچ چیزی برای از دست دادن ندارید می‌توانید همه چیز را به دست آورید.

۲) امروز آن‌قدر سرگرم  دوست داشتن زندگی باش که هیچ فرصتی برای نفرت نداشته باشی هر روز فرصتی تازه است تا بهتر از دیروز باشی.

۳) جهت حرکت شما، بسیار مهم‌تر از سرعت حرکت است خیلی‌ها با سرعت زیاد به سمت هیچی حرکت می‌کنند !!

۴) هرگز از تلاش برای موفقیت دل‌سرد نشو حتی همان لحظه‌ای که مطمئنی شکستت قطعی است بهترین زمان برای شروع می‌باشد

۵) همیشه آدم‌هایی دور و برت هستن که می‌گن نمی‎شه… اما این تویی که باید با تلاش، تفکر و قدرتت ثابت کنی که می‌شه

۶) در دنیایی که همه سعی می‌کنند شبیه به هم باشند جسارت کن و متفاوت باش! و در زمانی‌ که همه از هم تقلید می‌کنند جرات کن و متمایز باش! زندگی کوتاه‌تر از آن است که به تکرار و تقلید بگذرد!

۷) هم‌چون رودخانه باشیم .. روان و رها و گرنه تبدیل به مرداب خواهیم شد … و مرداب هرگز به دریا نمی‌رسد. جاری باشیم … دریا دور نخواهد بود.

۸) هیچ‌کس تا به حال برنامه‌ای برای شکست خوردن، ناامید شدن ، بهم خوردن تناسب اندام و …. ننوشته است ” همه این‌ها زمانی اتفاق می‌افتند که شما برنامه‌ای نداشته باشید.

۹) همیشه راهی هست به شرط آن که در جستجوی پیدا کردن آن باشی و هرگز از خواستن دست نکشی

۱۰) سخت تلاش کن ممکنه امروز سختی بکشیم ولی در آینده برابر همین سختی‌ها لذت می‌بریم و از کارایی که امروز کردیم لذت می‌بریم 🤗🤗🤗🤗🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احسنتتتتتتتتتت

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
🤗روزت قششششننننگ بااانو🤗🤗

ممنون دوستم همچنین روزی سر شار از انرژی و اتفاقای قشنگ داشته باشی ان شاالله

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
مرررررررررررررسی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چقد حس،خوب ان شالله همیشه شاد باشی

خواهش عزیزززززم

ان شاالله همه آرزوهات با خواست و صلاح خدا یکی باشه💞💞💞💞🖤💜💛💚⁦❤️⁩ امییین💌

فدااات💞

قربونت🌷😚