2777
2789

پدرم کولونوسکپی کرده و دکتر بهش گفته یه پولیویید بزرگ داشتی که درش نیاوردم دادم پاتولوژی و بدخیمه باید جراحی بشی و شیمی درمانی و اینا خب جواب پاتوو نیومده چرا قاطعانه اینو میگن زندگیمون داغون شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جواب پاتولوژی نیاد قطعی نیست خوب حالا تشخیص دکتر چی بوده و چرا نی دونم.ولی حتما با یه دکتر دیگه ه ...

والا یه دکتر دیگه رفتیم میگه صبر کنید جواب پاتولوزی بیاد تو اینترنت خوندم پولیپویید ها پایه دار هستن و تو 2.5 سانت به بالا احتمال بدخیمی دارن 

مرسیی عزیزم اصلا یهو دکتره اینو گفته نابود شدیم مامانمو من داریم میمیریم از غصه

خیلی سخته حق دارین ب امید خدا چیزی نیس

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
والا یه دکتر دیگه رفتیم میگه صبر کنید جواب پاتولوزی بیاد تو اینترنت خوندم پولیپویید ها پایه دار هستن ...

از نت نخون یه چیز کلی مینویسه.دوره ی سختیه اما توکلت به خدا باشه.من خالم عمل کرد شیمی درمانی هم کرد.الان یه سال میشه فعلا که خوبه شکر خدا

خالم پارسال یه پلیپ بزرگ اندازه ی گردو موقع کلونوسکوپی ازرودش دراوردن،،داد پاتولوژی و سالم بود خدارو ...

واقعااا اندازه گردوووو؟ با کولونو در آوردن یا نمونه برداری کردن اول میشه اطلاعت بیشتر بدی عزیزم

مرسیی عزیزم اصلا یهو دکتره اینو گفته نابود شدیم مامانمو من داریم میمیریم از غصه

خیلی سخته.میفهمم شما رو .مادر خودم سرطان سینه داشت.تا دوره درمان رو طی کنه مردیم به خدا‌.هنوز عوارض اون استرس ها باهامه. ولی آرامش خیلی مهمه برای اینجور بیمارها.

خیلی سخته.میفهمم شما رو .مادر خودم سرطان سینه داشت.تا دوره درمان رو طی کنه مردیم به خدا‌.هنوز عوارض ...

اره خیلی سخته به خداا نمی دونم چرا دکتر یهو بدون اینکه جواب بیاد اینو گفته نمی گه ممکنه مریض خدایی نکرده سکته کنه

[QUOTE=75861496]خالت هم پولیپ داشت؟ خیلی سخت بود عملش؟ 

نمی دونم.فقط میدونم چند سانتی از روده ش رو برداشتن و بعد شیمی درمانی شد.راحت نبود.یکی دو روز ناشتا نگهش داشتن فقط سرم. بعد عملش یه لوله  از توبینیش رد کرد بودن اون خیلی اذیتش میکرد.بعد درآوردن بهتر شد