2777
2789
عنوان

پلیپ روده دو سانت هر کس تجربه داره بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 7521 بازدید | 41 پست
واقعااا اندازه گردوووو؟ با کولونو در آوردن یا نمونه برداری کردن اول میشه اطلاعت بیشتر بدی عزیزم

چند سال با هموروئید درگیر بود ،،پیگیری میکرد  دکترامیگفتن عمل،،عمل نمیکرد

تا بالاخره پارسال تسلیم شد،،دکتر اول یه کلونوسکوپی نوشت انجام داد گفت یه پولیپ بزرگ داری ،،بالاخره با همون روش براش برداشت،،داد ازمایشگاه گفت سالمه و مشکلی نداره،،خالم میگه اینقد تعجب کرده بودم،،فکرشو نمیکرد یه پولیپ به اون بزرگی توی روده هاش باشه

خالم پارسال یه پلیپ بزرگ اندازه ی گردو موقع کلونوسکوپی ازرودش دراوردن،،داد پاتولوژی و سالم بود خدارو ...

اخه دو سانت که زیاد بزرگ نیست پس چرا درش نیاورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال با هموروئید درگیر بود ،،پیگیری میکرد  دکترامیگفتن عمل،،عمل نمیکرد تا بالاخره پارسال تس ...

اوو چه عالیی چه خوب که با اون بزرگی درش آورده دکترش می دونی کی بود عزیزم؟

شاید شکل وظاهرش یکم متفاوت تر بوده،،حالا خدا بزرگه ،،پناه بر امام هشتم،،

نمی دونم والا چی بگم هرچی هم باشه ادم میگه فرستادیم ازمایش یهو نباید بگه بدخیمه اخه اگه اینقدر مطمینه چرا داده ازمایش

نمی دونم والا چی بگم هرچی هم باشه ادم میگه فرستادیم ازمایش یهو نباید بگه بدخیمه اخه اگه اینقدر مطمین ...

وای تورو خدا این دکترا رو ولش کن،،

حرف زیاد میزنن،،سه سال پیش عموم داخل معدش زخم بود ونصف معدش درگیر،،

عمل کردن یه قسمت معدشو برداشتن،،چن جلسه دارو گرفت،،الانم ماشالا حالش خوبه

دیدم دکتره تو رشت هست نه ؟ جراح عمومیه فکر کنم جراح ها شاید این کارو می کنن اخه ما پیش دکتر گوارش رف ...

آره توی رشت هس،،تهران هم میره،،

شاید،،ولی اخه خالم موقع کلونوسکوپی برداشت،،فک نکنم دکترنبات زاده انجام داده باشه،،فک کنم یه جای دیگه رفته بود

آره توی رشت هس،،تهران هم میره،، شاید،،ولی اخه خالم موقع کلونوسکوپی برداشت،،فک نکنم دکترنبات زاده ان ...

عهههه نمی دونم من خیلیارو دیدم پلیپشونو اول بر می دارن بعد میدن آزمایش این دکتر این کارو کرده نمی دونم والا 

بابای دوستم پیش جراح عمومی این کارو کرده دکتر مشکوک بوده کلشو در آورده داده پاتولوژی