2777
2789
عنوان

کیا دوستاشون بی وفا بود

1069 بازدید | 23 پست

من بیشتر دوستام بی وفایی کردن.مگر اینکه بعضیاشون که خودم بهشون زنگ بزنم و یا پی ام بدم.درغیر صورت هیچ دوست خوبی نداشتم

یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای من که کلا همشون به درد نخورن . 

هیچ وقت خیرشون بهم نرسیده . 

دیگه تازگیها تنهایی رو ترجیح میدم . 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

من که چندتا دوست وفادار خوب دارم 

چندتا شون از دوران ابتدایی

چندتا شون هم تو این چندسال اخیر 

هیچ وقت منتظر نمیتونیم که کی زنگ میزنه و کی چی کار میکنه 

هر وقت تونستیم با هم در ارتباط هستیم و اصلا از هم توقع نداریم

اما واقعا دوست خوب جای خالی خیلی از اقوام رو پر میکنه

من که چندتا دوست وفادار خوب دارم  چندتا شون از دوران ابتدایی چندتا شون هم تو این چندسال اخیر& ...

حداقل سالی یه بار که باید از حال هم بپرسیم اونطوری که دیگه به چه دردی میخوره دوست نمیشه که

یه صلوات مهمونم کنید

من دوست صمیمی داشتم یعنی اگه به روز بهم ز نمیزدیم میمردیم الان زن پسرعمه شم ولی دیگه مثل قبلا صمیمی نیستیم اون رفت یه شهر دیگه دانشگاه و دوستای دیگه ای پیدا کرد .منم دیگه برام مهم نیس

حداقل سالی یه بار که باید از حال هم بپرسیم اونطوری که دیگه به چه دردی میخوره دوست نمیشه که

فکر کنم شما زیاد حساس شدی و یا اینکه الان احساس تنهایی داری

من کلا رو هیچ کس هیچ حسابی باز نمیکنم و منتظر نمیشم کسی حالم رو بپرسه

اگر واقعا فکر کنم الان به دوستام احتیاج دارم گوشی رو برمیدارم و خودم زنگ میزنم

یعنی تا این اندازه خاکی هم داریم مگه😂😂

یک سال پیش عروسیش دعوتم کردم منم رفتم بعد عروسیش بهش پیام دادم که هر وقت خونه بودی و وقت داشتی خبر بده میخوام بیام خونتون هنوووووووووززززز بعد یک سال وقت نکرده😏بابا بخدا میخوام کادوتو بدم😂

فریبا،زهرا،فاطمه،عاطفه،بهار،الهام هیچوقت این آدمارو نمیبخشم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊