2777
2789
عنوان

پزشكي قبول شدن

380 بازدید | 14 پست

من ارزوي قبولي تو رشته پزشكي رو داشتم اما الان ٨ساله از درس فاصله گرفتم ازدواج كردم و پشت شوهرم وايسادم تا اون قبول شد و ادامه داد الان با داشتن ي دختر دوساله بنظرتون موفق ميشم 

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه که موفق میشی چرا که نه !

خواستن توانستن‌است . تو سن‌۸۰‌سالگی‌میرن‌با انگیزه کنکور میدن شما که جای خود داری . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

الان شما دیپلم موندی ؟ حتما ادامه تحصیل بده عزیزم . اگه کوشا باشی حتما قبول میشی . شانس آزاد خوندن و پردیس ها هم هست. حتما بخون عزیزم 

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد

نميدونم چيكار كنم ي جند روز دخترمو بردم مهد اما كريه ميكرد مدام دلم نيومد الان صبح تا شب تو خونه و تو شهر غريب تنهام و همش با خودم فكر ميكنم بخونم هم قبول نميشم ولي واقعا سخته 

صد درصد وقتی خدا یه ارزویی تو دلت میزاره قدرت رسیدن بهش رو هم بهت میده حالا این میمونه که تو بخوای ازش استفاده کنی یا نه بدست اوردن هرچیز ارزشمندی نیازمنده تلاش بیشتره

همسرم خيلي مشوقم هست و واقعا دركم ميكنه اما خودم نااميدم همه چيز از يادم رفته درصورتي ك نمره اول المپيادشهرمون بودم ولي حيف ك قدرخودم رو ندونستم 

اره عزیزم اگه بخوایی و برنامه ریزی درست داشته باشی میشه.فقط باید پیوسته درس بخونی و خسته و دلسرد نشی.ان شاء الله موفق باشی

یه پسر دارم شاه نداره ولی یه دخترم با این شرایط می خوام😁😁