2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 109 پست
میخوای سقط کنی بعد با همین مرد همینجوری به زندگی ادامه بدی؟ قبل از فکر به سقط اول حسابی برو مشاوره ب ...

عزیزم بچه ناخواسته بود

پارسال که خواستیم نشد ورفتیم پیگیر شدیم اسپرمش نزدیک صفر بود وتحرک پایین گفتن فقط با میکرو بچه دار میشید کاملا مطمن بودم که نمیشه

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قراره بچه بچه طلاق بشه.یا همش جنگ و درگیری تو خونه باشه و بشه یه بچه تو سری خور و افسرده بهتره فکرتو عملی کنی.از این به بعدم جلوگیری کنی تا دیگه باردار نشی

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
اره من ادم احساسی بدبختی هستم واینم سو استفاده میکنه

دور از جونت.

همه راه هارو برو ببین کدوم روش اثر داره.باور کن چه روزای وحشتناکی با این شوهرم داشتم جوری ک با شوهر سابقم نداشتم این همه استرس و بدبختی و دلمردگی

منم دوسال و خورده ایی هست ازدواج کردم

ادم عصبی ایی بود وحشتناک .کفر میگفت .چندبارم حتی کتکم زد ناجور.برای بچه دارشدنم یکسال انواع دارو گیاهی و شیمیایی ب خوردم داد فکر میکردیم از منه چون از ازدواج قبلیمم بچه دار نشدم.طعنه ی اینو میزد ک مشکل از تو هست و اینا.بالاخره مجبور شد از بده معلوم شد از اونه.خیای دلم سوخت بازم راضی نبودم از اون باسه.شکستنشو دیدم و اسکاش خیلی بد بود

.ولی دلداری میدادم و یجوری رفتار میکردم ک برام مهم نیست حالا بماند چقد دارو و دوا و داروگیاهی مصرف شد

روابطمون بهتر شد خداروشکر

تا امسال ک باردار شدم

حالا بماند ک میدونم بچه هم بدنیا بیاد از بس تو کاراش دخالت میکنه روزی هزار بار جنگ و دعوا داریم.عاشق بچه است و حساس 😅

این روزا هم میگذره روزای ارامشتم میادگلم.فقط گذر زمان دوای درداست.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
اگه قراره بچه بچه طلاق بشه.یا همش جنگ و درگیری تو خونه باشه و بشه یه بچه تو سری خور و افسرده بهتره ف ...

واقعا همینطوره باید فکر اساسی کنم

دور از جونت. همه راه هارو برو ببین کدوم روش اثر داره.باور کن چه روزای وحشتناکی با این شوهرم داشتم ج ...

ممنونم از هم حسی وهم دردیتون خواهر عزیزم

عزیزم بچه ناخواسته بود پارسال که خواستیم نشد ورفتیم پیگیر شدیم اسپرمش نزدیک صفر بود وتحرک پایین گفت ...

چقدر مثل منی 😃 منم شوهرم ضعیف بود و تحرکش در حد هیچ

پس بیشتر این اعصاب خوردیاش بخاطر این بوده.شوهرمنم همینطور بود.با اینکه دکترم گفته بود قبول نمیکرد.بزار درست میشه

واقعا همینطوره باید فکر اساسی کنم

تو خودت فقط میدونی شرایط زندگیت چجوریه.

اون بچه گناه داره ارامش میخواد مادر و پدر مهربون میخواد.اگه میخوایی نگهش داری هیچوقت فکره طلاقو نکن.و بمون و بساز.

ولی اگه نمیتونی همون فکرتو عملی کن

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
تو خودت فقط میدونی شرایط زندگیت چجوریه. اون بچه گناه داره ارامش میخواد مادر و پدر مهربون میخواد.اگه ...

متشکرم از راهنماییت 

با دکترم هم مشورت میکنم

چقدر مثل منی 😃 منم شوهرم ضعیف بود و تحرکش در حد هیچ پس بیشتر این اعصاب خوردیاش بخاطر این بوده.شوهر ...

خدا شاهده اون خودشو خیلی برتر وبالا میبینه در حالیکه یه ادم کاملا معمولیه ولی پررو ومتکبره

دوستای عزیزم اگه جواب کامنتهای پر مهرتون ندادم معذرت میخام صبح باید ساعت هفت برم مدرسه

ولی ظهر اومدم همشون میخونم  استفاده میکنم از راهنماییاتون

خوشبحالش نه برای من اینطور نیست حقوقم وسنواتم بیشتره از اون خانوادم خیلی سرترن ولی چون اون پسر بود ...

اون چون میدونه ازتو پایینتره از قصدمیخواد تورو له کنه.بگو مگه از اول نمیدونسی شوهر داشتم.تفنگ گذاشته بودن زیرگلوت بیا من وبگیر.الان این دعواهات چیه.الان توام طلاق بگیری میشه شرایطت مثه من طلاق گرفته

خدا شاهده اون خودشو خیلی برتر وبالا میبینه در حالیکه یه ادم کاملا معمولیه ولی پررو ومتکبره

همه همینن باور کن .شوهرم اینقد خودشو بالامیبره و خودشو همه چی دون میدونه ک ادم میخواد محوبشه.😅

منم میزارم تو این توهمات و تخیلاتش بمونه