2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 109 پست
خوب اشتباهدکردم اولش که اومد ادعای عشق وعاشقی داشت واینکه من با همه فرق دارم حرف مردم برام مهم نیست ...

احتنالا اون موقع داغ بوده شرایط ازدواج بایه دختر مثله عروسی مهریه خونه مستقل نازکشی ولوس بازی وادابازی برا دختررا رونداشته بعدکه باشماپیوندایجاد کرده یادش افتاده شماقبلا باکسی بودی و ....این براش شده یه تابو و شده ملکه عذابتون مثله من که همش میکوبم توسرشوهرم وقتی فهمیدم زت داشته قبله من مخصوصا ازطرف خانوادش بارها بارها مثله سوسک له شدمو حمایتم نکرد

اصلا بگو وجودشووووو داشتم الان زندگيمو نجات دادم گذشتممموووو و قرار نيست تو تباهي زندگي كنمم الانم يه شوهر خووووب دارم خداروشكررررررررر 

با پنبه سرشو ببر

انگار كه نيستي چو هستي خوش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من حق دارم شوهرمو که قبلا جداشده ونامزری کررنو نگفتن وشناسنامه عوض کردر رو ازار بدم خدامادرپدر در ...

اون ک آری 😁پنهان کاری اونم تو همچین موردی!

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
رفته بودم بیمارستان واسه زایمان ی خانومی اونم واسه زایمان اومده بود با هم که صحبت کردیم ازدواج دومش ...

خوشبحالش نه برای من اینطور نیست

حقوقم وسنواتم بیشتره از اون

خانوادم خیلی سرترن ولی چون اون پسر بوده ومن مطلقه منو پایمال کرده

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....
خوشبحالش نه برای من اینطور نیست حقوقم وسنواتم بیشتره از اون خانوادم خیلی سرترن ولی چون اون پسر بود ...

شما هم حتما خودتو خیلی جلدش کم میدیدی بخاطر ازدواج قبلیت.یجوری هم اینو فهمیده

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
ممنونم ولی خیلی سختمه دو ساله پدر ومادرش نیومدن خونمون نمیتونم اعتراضم کنم میگه حقشونه

به درك عزيزم فداي سرت مادر شوهر و پدر شوهر منم از عيد ٩٦نيومدن خونم ميان ميرن بالا خونه خواهر شوهرم خونه من نميان منم مهم نيس واسم اوايل ناراحت ميشدم و غصه ميخوردم بعد خودم فك كردم چرا بايد ناراحت باشم ؟اونا بايد غصه بخورن كه خونه منو از دست دادن و نيومدن😁والا 

واسه اين حالتهاتم بيرون و اينا زياد برو خودتو شاد بگير دلت گرفت گريه كن عصباني شدي داد بزن اما بعدش حاله خودتو خودت خوب كن برو قدم بزن اگه دوس نداري فيلم سينمايي ببين حالشو ببر

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
به درك عزيزم فداي سرت مادر شوهر و پدر شوهر منم از عيد ٩٦نيومدن خونم ميان ميرن بالا خونه خواهر شوهرم ...

ممنونم عزیرم خیلی دلم گرفته بود احتیاج به شما دوستان مجازی داشتم

حالم خیلی خرابه

خوشبحالش نه برای من اینطور نیست حقوقم وسنواتم بیشتره از اون خانوادم خیلی سرترن ولی چون اون پسر بود ...

شما تو عقد جدا شدي يا خونه خودت بودي؟

شما هم حتما خودتو خیلی جلدش کم میدیدی بخاطر ازدواج قبلیت.یجوری هم اینو فهمیده

اره من ادم احساسی بدبختی هستم واینم سو استفاده میکنه

احتنالا اون موقع داغ بوده شرایط ازدواج بایه دختر مثله عروسی مهریه خونه مستقل نازکشی ولوس بازی وادابا ...

دقیقا همینطوره

اون اصرار کرد من نباید قبول میکردم

اینجور ازدواجا اساسا غلطه

اره من ادم احساسی بدبختی هستم واینم سو استفاده میکنه

ولللللل كن بابا مگه وقتي شما رو ميگرف كوووووو ر بود؟؟؟

پرروش كردي عزيزم

بگو بهش اگه بزارم برم خودتم مطلقه ميشي بي ادبببب😨😨

چقد احساس خود كم بيني داري دختررررر

طعنه زد بگو خوب كردممم چشاتو باز ميكردي از اول ميديدي

ممنونم عزیرم خیلی دلم گرفته بود احتیاج به شما دوستان مجازی داشتم حالم خیلی خرابه

الهي بگردم عزيزم ميفهمم حالتو من خودمم بعضي وقتا ميبرم از همه حالا شما خوبه سر كار ميري من كه شوهرم حتي نذاشت درسمو ادامه بدم دلم خوش باشه 😔😔😔با اينكه من عاشقه درس بودم اما مهم نيس زندگي ادامه داره و در جريانه انشالله با بچم درسمو ميخونم 😁😁😁به تو ام قول ميدم فردا حالت كلي بهتره💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

اصلا بگو وجودشووووو داشتم الان زندگيمو نجات دادم گذشتممموووو و قرار نيست تو تباهي زندگي كنمم الانم ي ...

خیلی عوضیه

اولا این اخلاقا رو‌نداشت تازگیها فهمیده میتونسته ازدواج معمول کنه