2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 109 پست
اون چون میدونه ازتو پایینتره از قصدمیخواد تورو له کنه.بگو مگه از اول نمیدونسی شوهر داشتم.تفنگ گذاشته ...

دقیقا .دست پیشو میگیرن تا پس نیوفتن.اینا شگردشونه.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چون میدونه ازتو پایینتره از قصدمیخواد تورو له کنه.بگو مگه از اول نمیدونسی شوهر داشتم.تفنگ گذاشته ...

چقدر خودش از بقیه سر میدونه لعنتی

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

بگو مگه کور بودی روز اول نمیدوتستی وه اطدواج کزدم قبلا.اگه واقعا شرایطتت خوب نیست نیار.من خودم تو خانواده پر اختلاف بزرگ شدم الان داغونم اون بچه نیاد بهتره که بیاد و زجر بکشه

مخالف نظرمی ریپلای نکن.

عزیزم اشتباه نکن با کشتن اون بچه هیچی حل نمیشه خیلی گناه میکنی اکر سقطش کنی

از کجا میدونی همون بچه نقطه ضعف شوهرت نباشه و با اومدنش گذشته رو فراموش نکنه و محبت بینتون زیادتر نشه!!

اگر اون بچه رو سقط کنی روزگارت خیلی بدتر از قبل میشه مطمئن باش چون خدارو خوش نمیاد

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

وای که چه راحت نسخه می پیچید واسه سقط 

اون بچه الان زنده اس جون داره میخای تیکه تیکه اش کنی 😨😨😨

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
عزیزم دوره کارشناسی ارشد همکلاس بودیم

باید میفهمیدی کسی ک مجرده این چیزا رو هم داره واونم باید چشاشو باز میکرد ک شما مطلثه هستی ک اینقد تیکه نندازه اینبار اگ گفت بگو کور بودی بگو طرف 100 تا دوست پسر داره اما شوهر نداشته حالا من  ی بار شوهر کردم هی برو رو اعصابم اره من همینم بگو مشکل داری ؟؟؟؟؟ پس ساکت شو

من خوشحالم چون خدا همیشه هوای منو داره