2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 109 پست
ممنونم ولی نمیدونم چرا چشیدن طعم خوشبختی انقدر سخته

اینجور اردواجا نا متعارفه طرفت یه حس خود برتربینی داره 

تو تمام مسایل حق رو بخودش وخانوادش میده

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خیلی دلم گرفته از این دنیا زن مطلقه باید بمیره ازدواج کنه میشه مثل من

میشه بپرسم چرابایه پسرازدواج کردی ؟؟اینهمه مرده طااق گرفته  هست برام سواله که چراجدیدا اینطورشده بعد اگر مرده طلاق گرفته میادخواستکاری یه دختر اینجاتاپیک میزنن وکاربرافحش نثارمیکنن

خيلي سخته من هرررررررررررشب گريع ميكردم هرررررروز ميخواستم بندازمش اصلا خل شده بودم 

منم اخرين بار هفته پيش بود٢روز پشت سر هم گريه ميكردم خيلي حالم بد بود داغون شفته بودم شديدا 

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
ادم بعده طلاق و تو ازدواج دومش بی حس میشه .کلا دید هم علاقه پیدا میکنه ب طرف شاید بروز بده ولی ته دل ...

خود بدبختم مشاورم فوق لیسانس روانشناسی دارم

تو‌کار وزندگی خودم موندم

میشه بپرسم چرابایه پسرازدواج کردی ؟؟اینهمه مرده طااق گرفته  هست برام سواله که چراجدیدا اینطورشد ...

خوب اشتباهدکردم اولش که اومد ادعای عشق وعاشقی داشت

واینکه من با همه فرق دارم حرف مردم برام مهم نیست واینا

بمرور زمان همون ادم عادی با تفکرات سنتی شد

ادم بعده طلاق و تو ازدواج دومش بی حس میشه .کلا دید هم علاقه پیدا میکنه ب طرف شاید بروز بده ولی ته دل ...

پس من حق دارم شوهرمو که قبلا جداشده ونامزری کررنو نگفتن وشناسنامه عوض کردر رو ازار بدم خدامادرپدر دروغگوشو بکشه بلندبگیدامین ضربهای خیلی بدی بهم زدن 

اینجور اردواجا نا متعارفه طرفت یه حس خود برتربینی داره  تو تمام مسایل حق رو بخودش وخانوادش مید ...

عزيزم من كه دختر خونه بودمم شوهرم گرفت از همه لحاظم سرم از شوهرم شوهرم همين حسو خود برتر بيني رو داره 😐به تربيت خانوادگيش بستگي داره اينا 

اصلا خودتو ناراحت نكن اين حالتا طبيعيه اوايل بارداري حساس شدي و زود خسته ميشي ميفهممت عزيزم

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
عزيزم من كه دختر خونه بودمم شوهرم گرفت از همه لحاظم سرم از شوهرم شوهرم همين حسو خود برتر بيني رو دار ...

ممنونم ولی خیلی سختمه دو ساله پدر ومادرش نیومدن خونمون

نمیتونم اعتراضم کنم میگه حقشونه

رفته بودم بیمارستان واسه زایمان

ی خانومی اونم واسه زایمان اومده بود با هم که صحبت کردیم ازدواج دومش بود 2 تا بچه 10 ..13 ساله داشت از شوهرشم 6 سال بزرگتر بود ..چقدر شوهرش عاشقش بود تا مرخص شه کلا تو حیاط بیمارستان بود

فقط گفتم بدونید ربطی به مطلقه بودن نداره طرف ذاتش درست باشه مطلقه ام باشی براش پرنسسی

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
میشه بپرسم چرابایه پسرازدواج کردی ؟؟اینهمه مرده طااق گرفته  هست برام سواله که چراجدیدا اینطورشد ...

منم شوهرم مجرد بود و یکسال ازم بزرگتره.خداروشکر از شوهر سابقم خیلی بافهم تر و عاقلتر و کاری تره..چشم نخوره 😅بماند خیلی خام بود تو بیشتر مسائل

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️