2777
2789
عنوان

شما هم دختر بودید سخت بهتون میگرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 99 پست

فکر نکنین شوهر کنین ازادی ببشتره

من با اینکه خانوادم حساس بودن ..ولی الان ک شوهر کردم شوهرم خییییلی حساس تره از همه نظر ! خانوادم ایقد گیر نمیدادن

ولی من یبار ازم دزدی شد با چاقو تهدیدم کردن ..دیگه خودم ترسو شدم ترجیح میدم ففط واسه کارای مهم تنهایی بزنم بیرون..هروفت میرم بیرون فکر میکنم الان همه مردا بهم حمله میکنن😁

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله منم اينجوري بودم متاسفانه ولي نميزارم دخترم عذاب بكشه .

مامانم میگه پس فردا خودتم بچه دار شدی نزار آزاد باشه بلایی سرش بیاد. آخه مگه هر کی آزاده بلایی سرش میاد 

❤️😍
اره حساس بودن ... من علاقه ب درس خوندن داشتم بیخیال بودم منم دختر داشته باشم خیلی روش حساس میشم ..م ...

مامان منم همین ها رو میگه. آخه پس دختر تو این جامعه یا باید خونه باشه یا بمیره آخه دخترا چه گناهی کردن 😔

❤️😍
آخه در حد این که با دوستم بریم بیرون یه چیزی بخوریم بعد یه نیم ساعت دیر شد کلی بحث

اووه چرا همچین میکنن مگه نمیگی بیست سالته؟چه خبره خب حالا یه نیم ساعت دیرتر اومدی چی میشه

همیشه تهش قشنگ میشه…✌️😍

نه من اصلن خانواده م محدودم نمیکردن،من حتی شده بودساعت ده شب ازدانشگاه رسیدم خونه بخاطرروزمادرکه ترافیک بود دیررسیدم حتی یه زنگ بهم نزدن بگن زنده ای یانه،😐

یه مدتم مامانم بزورمنومیفرستادبرم بیرون ازخونه،آخه تابستوناازاتاق درنمیومدم بیرون،یبارتیپ زدم رفتم بیرون ساعت نه بودبرگشتم تازه مامانم ناراحت بودمیگفت بیشترمیگشتی چرازوداومدی🤣

دقیقا منم تولد نمیرم مامانم خونه دوستام نمیزاره برم 

ولی من ازتربیت پدرومادرم راضی بودم وهستم 

کلا بچه مطیع و سربه مهری بودم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
مامانم میگه پس فردا خودتم بچه دار شدی نزار آزاد باشه بلایی سرش بیاد. آخه مگه هر کی آزاده بلایی سرش م ...

نميدونم چرا اينجوري فكر ميكنن اين مامانا؟؟بچه اي كه عاقل باشه ميخوادچيكاركنه مگه؟؟مامان من به حجاب و همه چيم كارداشت حالا من خودم همه چيزورعايت ميكردم ولي ايشون ميخواست درحداعلا باشم چادري بودم اونموقع خداروشكر شوهرم به حجاب و اين چيزام كاري نداره الانم بي حجاب نيستم ولي هرچي بخوام ميپوشم ازدانشگاه ميخواستم با دوستام برم رستوران بايدخبرميدادم🙄🙄اصلا يه وضعي بوداا منم زود ازدواج كردم ٢٢سالم بود شايد اگه ماراي مامانم نبود انقد زود ازدواج نميكردم ازمجرديم لذت كامل ميبردم بعد ازدواج ميكردم

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
نه اصلا همچین گیرایی نمی دادن. از ۱۸ سالگی هم تنها زندگی کردم تا قبل ازدواج. اصلا به خاطر فرار از خو ...

منطقی صحبت میکنم میگه ما تو رو سالم میخوایم به یه جایی برسونیم اونایی که آزادن ضربه هم میخورم نمیان به تو بگن چه اتفاقایی افتاده براشون. ازدواجم فعلا نمیکنم هم بچم هم واقعا از چاله به چاه افتادنه

❤️😍
من مجرد بودم کلی مسافرت مجردی (خارجی و داخلی) میرفتم ولی از وقتی ازدواج کردم شاه عبادالعظیم هم نرفتم ...

مسافرت چیه 😢از آسانسور اومدم بیرون دم در باید بگم من اینجام 😂(شوخی  کردم) ولی در کل سخت گیرن 

❤️😍