خانوما شما هم دختر بودید خانواده بهتون سخت میگرفتن که اینجا نرو اونجا نرو برید بیرون زنگ بزنن. واقعا دیگه موندم چیکار کنم الان دخترای همسن من( 20 سالمه) همه آزادن ولی من هیچ آزادی ندارم برای بیرون رفتن. اینم بگم دوستام اصلا خوب نبودن قبلا ها. شما چیکار میکردید خانواده بهتون سخت میگرفتن. قید بیرون رفتن و اینا رو میزدین. یا فکر ازدواج کردن به سرتون نمیزد؟
نه اصلا همچین گیرایی نمی دادن. از ۱۸ سالگی هم تنها زندگی کردم تا قبل ازدواج. اصلا به خاطر فرار از خونه ازدواج نکن. بزرگترین اشتباهه. با خانوادت منطقی صحبت کن
من مجرد بودم کلی مسافرت مجردی (خارجی و داخلی) میرفتم ولی از وقتی ازدواج کردم شاه عبادالعظیم هم نرفتم تنها 😂 نه اینکه شوهرم نذاره ها اتفاقا اونم اصلا کاری نداره ولی مسئولیت انقدر زیاده که خودت نمیتونی بری مخصوصا با بچه
یادمه ی بار با اجازه مادرم رفتم بیرون ادویه بخرم ی نیم ساعتی طول کشید چون مغازش دور بود ....داداش بزرگم قبل من رسیده بود خونه فهمید خونه نیستم ...دقیقا ۶ تا لیوان شیشه ای شسته رو اپن بود ۶ تارو شکوند رو سرامیکا و پاهای من ک از خورده شیشه همش زخم شده بود
سخت گیری انچنانی نداشتن تا ساعت ۹ اوکی بود با مامانم خیلی راحت بودم هرجا میرفتم میگفتم بهش حتی سرقرار یا با پسر بیرون رفتن ولی خب به احترام اعتمادی که مامانم بهش داشت هیچوقت نه دروغ گفتم بهش نه پام از گلیمم دراز تر کردم
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺