یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
درمان خاصی نداره باید یخ گذاری کنه درمان قطعی اینه
واگیر هم هس مواظب باش
از کاندوم استفاده کن
دکتر پوست
بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون میفهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏