2777
2789

سلام پدر شوهر من روزی که اومد خواستگاری در جواب پدرم که گفت درآمدداماد چقدره دختر من راحت زندگی کرده گفت من تا زنده ام پشت پسرمم خیالت راحت بنده یخدا راست گفت از همون شب پشت شوهرم قایم شد نبینیمش بهش بگیم پول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اي بابا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اینکه میگفت تا آخر عمر از خانواده م جدا نمیشم و با اونا زندگی میکنم 

ولی خودش بدون دخالت من جدا شد 😂😂😂😂😂😂

❤️فلانی پسرزاس...اولین فرزندش پسراست...پسر پسر قند عسل,پسر پسر قند و نباتفلانی زايمان کرد...شکم اولش است؟دختر؟...وای دختر؟...و هیچ کس ندانست دختری که ديگران برای ورودش به اين دنيا از واژه ی (وای)استفاده کردند، اکنون سوگولی پدرش هست و عسل مادرش...دختر غم خوار مادراست،اولين خمیدگی کمر پدر به چشم دخترش می آید...دختر چین و چروک های اطراف چشم مادر را از بر کرده،مادر امروز يک چين، بر گوشه ی چشمان معصومت اضافه شده است...ترس از جدایی از پدر,دوری از مادر وجود يک دختر را هزاران بار ميلرزاند...دختر بودن کار دشواريست، اينک درک ميکنی، چرا اولين بار برای وجود پر مهرت (وای)گفتند؟...چون همه ميدانستند که ای (وای)تحمل اين همه غصه برای تو کمی بزرگ است...دختر بودن کار سختیستQ‌‌

ای بابا کدومش عمل شد یه چیز راست تو شکمش نبود!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
گفته بودن ما نماز خوندن پسرمون رو نميبينيم هميشه تو مسجد بوده در صورتي كه تو اين پنج سال كه ازد ...

خب نمیشه ببینی که چون تو مسجدن😂😓

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛