2777
2789

من ماه سوم اقدامم ،هرماه ۶ میشدم و سیکل هام ۳۱ روزه بود ولی ماه قبل بعد از ۵ روز عقب انداختن ۱۱ پریود شدم واین ماه طبق اخرین تاریخ پریودیم ،۱۱ یعنی یکشنبه موعدمه 

بنظرتون کی بی بی چک بزنم 

علائمم سینه درد ی خرده سرگیجه و زیر دلم بعضی اوقات تیر میکشه

شرایطتت دقیقا مثل منه با این تفاوت که من یک ماه بود اقدام داشتم. من روز قبل از موعدم که زدم یه حاله خیلی خیلی کم رنگ نشون داد که فقط زیر نور و با دقت فراوان میشد دیدش. ولی یه روز بعد از پری که بیبی زدم خیلی واضح نشون داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطتت دقیقا مثل منه با این تفاوت که من یک ماه بود اقدام داشتم. من روز قبل از موعدم که زدم یه حاله ...

یعنی شما ماه اول باردار شدی؟یا قبلش اقدام داشتی و عقب انداختی 

خب دختر چرا نمیزنی والا خوب دلی داری برو بگیر بزن،مگه دوست نداری مامان شی

سه ماهه عروسی کردم پری هام یه کم نامنظم بود بعد عروسیم افتضاح شده .اون ماه هفده روز عقب افتاد الان هم 11روزه هنوزم خبری نیست رفتم سونو و ازمایش برای چکاپ سونوگرافی زده pcoو فولیکول کم .ازمایشم هم زده پرولاکتین 50تا بالا هست بچه ها نی نی سایت میگن حالت تهوع بخاطر اونه دارم از غصه میمیرم نکنه نازا بشم 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
سه ماهه عروسی کردم پری هام یه کم نامنظم بود بعد عروسیم افتضاح شده .اون ماه هفده روز عقب افتاد الان ه ...

نترس عزیزم منم خواهرم پری هاش نامنظم بود و بعد ازدواجشم شرایط شمارو داشت مدام عقب مینداخت دکتر که رفت گفت تنبلی داری ولی پارسال ناخواسته حامله شد والان ی پسر تپل و خوشگل داره نگران نباش