2777
2789
عنوان

کیا یازدهم موعدشونه؟بی بی چک زدین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست
یعنی شما ماه اول باردار شدی؟یا قبلش اقدام داشتی و عقب انداختی 

قبلش اقدام بدون جلوگیری داشتم ولی دیر دست بکار شدیم و از موعد تخمک گذاری گذشته بود. البته خودمون میدونستیم از موعدش گذشته، و بارداری امکان پذیر نیست. ولی همون ماه برای اولین بار توی تمام عمرم پریم 8 روز عقب افتاد. ماه بعد که ابان ماه میشد از بعد از تمام شدن پری بدون جلوگیری اقدام داشتیم که الهی شکر باردار شدم.من همیشه 26 هر ماه پری میشدم. ولی ابان ماه چهارم پری شدم. 3 اذر بیبی زدم که حاله خیلی کمرنگ افتاد. 5 اذر دوباره زدم مثبت شده بود. بعدم رفتم ازمایش تیتر بتا دادم گفتن بارداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش اقدام بدون جلوگیری داشتم ولی دیر دست بکار شدیم و از موعد تخمک گذاری گذشته بود. البته خودمون مید ...

من شنیدم میگن ماه هایی که عقب میندازی ماه بعدش باردار میشی منم هیچ وقت عقب ننداختم ولی ماه پیش برای اولین بار ۵ روز عقب انداختم واین ماه دوباره اقدام کردم ،خوشبحالت عزیزم مبارکه واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم

من شنیدم میگن ماه هایی که عقب میندازی ماه بعدش باردار میشی منم هیچ وقت عقب ننداختم ولی ماه پیش برای ...

منم همچین حرفی رو شنیدم. و اکثرا اینجا تعریف که میکنن یک ماه عقب انداختن و ماه بعد باردار شدن. دعا میکنم برات که شما خیلی زود خبر بارداریت رو بدی بهمون. منتظر خبرت هستم

در ضمن علائم من هم درد زیر دل بود که هنوزم دارم. سرگیجه. و احساس ضعف شدید جوری که دست و پام میلرزید ...

دقیقا منم خیلی احساس سرما میکنم تو خونه جوراب میپوشم وسر گیجه دارم 

دقیقا منم خیلی احساس سرما میکنم تو خونه جوراب میپوشم وسر گیجه دارم 

پس ایشالا بارداری. ولی الان بیبی نزن چون ممکنه نشون نده و اعصابت خرد بشه. بزار اگر عقب انداختی بیبی بزن. اینجوری واضحتر هم نشون میده

منم همچین حرفی رو شنیدم. و اکثرا اینجا تعریف که میکنن یک ماه عقب انداختن و ماه بعد باردار شدن. دعا م ...

منم میذارم ی روز بعدموعدم بی بی میزنم یا بنظرت فردا بزنم؟

منم میذارم ی روز بعدموعدم بی بی میزنم یا بنظرت فردا بزنم؟

اگر بتونی طاقت بیار تا بعد موعدت که بهتره ولی اگر طاقت نمیاری فردا بزن ولی اگر منفی بود نا امید نشو بزار 2 ، 3 روز از موعدت بگذره تا سطح هورمونات بالاتر بره بعد دوباره بزن

سلام عزیزم شما الان باردارین برا پرولاکتین چکارکردین دکتر دارو داد

ن حامله نیستم یعنی هنوز بیبی چک نزدم ..ازمایش و سونو رو گرفتم دکتر سه شنبه ها و چهارشنبه ها هست فقط .نگرانم تا سه شنبه چیکار کنم حالت تهوع دارم شدید فک نکنم حامله باشم

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی