2777
2789

صبح بخیر بچه ها دیشب دقیقا بعداز اذان صبح خواب دیدم که ازدرختی سیب سرخ وشیرین خیلی سیبهای شیرینی بود  چیدم ویکدونه خوردم‌ ...تعبیرش طبق چیزی که توگوگل دیدم میشه فرزنددختر😔حدسم وحسم درست بود...بچم اینبارسوم هم دختره...

.

کدومتون توبارداری خواب سیب خوردن دید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی دوماه قبل بچه دار شدن یعنی زمانی که به فکر اقدام بودم یه شب خواب سیب دیدم حالا نمیدونم چیه ج ...

همون دختره ...بخدا نه ویار نه فلان کارو فلان تست رو دنبال کن...اگر خوابهات رو تعبیرکنی میفهمی جنسیت بچت چیه الان من حتی یکدرصد شک ندارم دختره

فك كنم سيب شيرين پسره ترش دختره 

واسه من خواهرم ديده بود دارم سيب ترش ميخورم واسه مامانم تعريف كرده بود مامانم گفته بود بچش دختره و دخترم شد 😍😍

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
چه خواب زیبایی  سیب میوه بهشتیه جای اون استیکر زشت غمگینت یکم خوشحال باش😊😘

آخه دوتادختردارم دیگه بسمه مثلا اینبار نیت پسر داشتم تادیگه خاتمه بدم به بارداری کافیم بود ولی بااین وضع یعنی بیا بارچهارم هم باردارشو😭

همون دختره ...بخدا نه ویار نه فلان کارو فلان تست رو دنبال کن...اگر خوابهات رو تعبیرکنی میفهمی جنسیت ...

خیلی جنسیت اهمیت نداره ولی واقعا کنجکاوم زود بدونم .چند هفته ای؟

آخه دوتادختردارم دیگه بسمه مثلا اینبار نیت پسر داشتم تادیگه خاتمه بدم به بارداری کافیم بود ولی بااین ...

خب تو که انقدر برات مهم بود باید یه کاری میکردی مثل ای وی افی چیزی .من الان شوهرم میگه اگه اینم پسر باشه بعدی ای وی اف کنیم دختر

آخه دوتادختردارم دیگه بسمه مثلا اینبار نیت پسر داشتم تادیگه خاتمه بدم به بارداری کافیم بود ولی بااین ...

بیخیال بابا دختر که خوبه درراینده دستتو میگیره دختر ماهه هزار تا داشته باشی ایشالا