2777
2789
عنوان

تعبیرخواب سیب چیدن ازدرخت وجنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 42624 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا توضیح دادم ک گفتم سوره قصص آیه ۲۴  این آیه موسی گوسفندان و سیراب کرد رو سایه گفت خدایا ...

منم سه تا دختر دارم تو اقدامم برا پسر دیشب خواب دیدم البته بعد سحر نیت کردم خواب ببینم بچم چیه امروزم تولد امام حسن هست خواب دیدم عمه شوهرم ی عالمه سیب سرخ جلوش ریخته بهم گفت بردار ب نیت حضرت عباس بین بچه ها تقسیم کن منم سالماشو برداشتم ویکیشم خوردم مثل قند شیرین بود وپاشدم برم بیرون ک دیدم شصت پای چپم تو کفش ی چیز تیز رفت داشتم با اون ور میرفتم ک از خواب بیدار شدم.

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
سلام گلم هنوز بچه دار نشدم  اون موقع باردار نبودم هنوزم نشدم تا خدا چی بخواد

ببخشید فکر کردم بارداری،انشاءالله زودی دامنت سبز میشه خدا بهت یه بچه سالم و صالح با جنسیت دلخواهت میده.

دنیا اگه عدالت داشت،مرد هم بکارت داشت😐

ببخشید فکر کردم بارداری،انشاءالله زودی دامنت سبز میشه خدا بهت یه بچه سالم و صالح با جنسیت دلخواهت می ...

ممنون عزیزم موفق باشی

ببخشید فکر کردم بارداری،انشاءالله زودی دامنت سبز میشه خدا بهت یه بچه سالم و صالح با جنسیت دلخواهت می ...

سلام ممنون از دعای قشنگت چقدر زود گرفت دعات خدا به دلت نگاه کنه امشب فهمیدم باردارم😍

راستی بلد نیستم تیکر بزنم چجوریه😅

سلام ممنون از دعای قشنگت چقدر زود گرفت دعات خدا به دلت نگاه کنه امشب فهمیدم باردارم😍

سلام عزیزم وای چقدددد خوشحال شدم که بارداری😍😍خداروشکرررررر خداروشکرررررر😍🥺 انشاءالله به حق امام جواد سالم و صالح و جنسیتی که دوست داری باشه😍⁦❤️⁩

دنیا اگه عدالت داشت،مرد هم بکارت داشت😐

سلام عزیزم وای چقدددد خوشحال شدم که بارداری😍😍خداروشکرررررر خداروشکرررررر😍🥺 انشاءالله به حق امام ...

سلام گلم ممنونم از محبتت الهی خدا به دل مهربونت نگاه کنه دعا کن خدا به دخترام به خوشیو سلامتی ی داداش گل بده😘😍

من امروزدرخواب دیدم بادشدیدوتندی میوزدهمه درحال فرارکردن هستن، خانمای باداراکثرشون سقط میشه جنینشون. ولی من ک باردارم سالم موندموازدرخت سیب قرمزمیچینمومخورم خیلی هم شیرینیه ودرخواب ازکسیکه فک مکنم شوهریاازاعضای مهمه خانوادمه یجوری دورمیمونمنمخان روبروش بایستم ازغضبش میترسمامااوخیلی خوشتیپوقدبلنده کت، شلوارسرمه تیره بابلوزمشکی پوشیده خیلی بالامقامه