2777
2789
عنوان

تعبیرخواب سیب چیدن ازدرخت وجنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 42623 بازدید | 134 پست

عشقم اصلن ناشکری نکنی خدا قهرش میگیره من کاملا درکت میکنم چون خودم دوتا دختر دارم سر دختر دومم اینقد حالم بد شد که فهمیدم دختره نمیدونی چقد گریه کردم ولی اطرافیانم دلداریم دادن حکمتشو الان تو زندگیم دارم میبینم اینو تو ذهنت داشته باش خدا هربنده ای رو که دوست داشته باشه بهش دختر میده ،منم الان برا بچه سومم تو اقدامم ولی خودمو برای یه دختر دیگه آماده کردم که اگه دختر شد شوکه نشم حتی اسمشم انتخاب کردم به اطرافیانم گفتم که دخترم بشه عشقمه

خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمده ام توهم خدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم اصلن ناشکری نکنی خدا قهرش میگیره من کاملا درکت میکنم چون خودم دوتا دختر دارم سر دختر دومم اینقد ...

خب من چقدر تواین گرونی ومشکلات وسختی بخوام فرزند بزرگ کنم هم خودشون اونطور که باید خوشبخت نمیشن هم من 

آخي الهي بميرم استارتر معلومه خيلي دلت ميخواسته اين يكي پسر باشه 😔😔

دوستان لطفا استارترو درك كنيد البته كه دختراش نور چشمشن و با دنيا عوضشون نميكنه ولي طفلي دلش ميخواسته اين پسر بشه و نشده و باز صد البته خدا بهتر از خودمون مصلحتمونو ميدونه ولي بازم دله ديگه ميخواد گاهي چيزي رو 💔💔💔

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
برو تعیین جنسیت خدا راه هم گذاشته 

آره میدونم عشقم تمام تلاشمو دارم میکنم الان ۵ماه رژیم تعین جنسیت گرفتم انشاءالله ماه آینده اقدامم دیگه هرچی خدا صلاح بدونه😊

خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمده ام توهم خدایی کن