2777
2789

بچه ها من 15ام موعد پریمه... 7ام رفتم ازمایش خون دادم منفی شد ، بنظرتون زود رفتم ازمایش دادم یا کلا خبری نیست؟ 

اخه الان از روز تخمک گذاری سینه هام درد میکنه ، دور نافم یکم تیر میکشه و درد مث درد عادت ماهیانه دارم... گفتم شاید اینا علائم بارداری باشه...

زود رفتی.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چندماه اقدامی؟بلاخره مامان میشی بابا دیرو زود داره سوختو سوز نداره

هنوز اولین بار بود ولی خب دلم نمیخواد خیلی طول بکشه.. اخه شوهرم به مامان و باباش گفته که احتمالا خبراییه

هنوز اولین بار بود ولی خب دلم نمیخواد خیلی طول بکشه.. اخه شوهرم به مامان و باباش گفته که احتمالا خبر ...

خخخ شوهرت چه هول بوده ما هم تازه اقدام کردیم ولی خب طول میکشه دست خود ادم نیست

بعدشم درستش اینه تا ۳ ماه به کسی نگی واقعا خیلی جاها دیرم که زود گفتن به ضررشون تموم شده.حالا بازم پرسیدن بگین به فکرشیم زمان دقیق نگین‌که اصلا قابل پیش بینی نیست و فشار روتون زیاد میشه هر بار ببینن هی میگن چی شد چی شد بعد چند ماه هم میگن حتما عیب و ایراد داری بیا برو فلان دکتر اخرشم میگن نازاست اینارو توی پروسه ۱ سال که طبیعیه به نتیجه میرسن .توی بهترین حالتش باردارم باشی هزار تا مشکل هست بهتره زود به همه نگی

منم ازهمون اول عروسیم اقدام کردیم برا بچه دارشدن ولی خب هرکی میپرسید میگفتم زوده بابا چ خبره به این‌زودی ولی خب فقط شوهرمو و مادرم درجریان بودن ک دکترمیرم و تحت درمانم.تا وقتیم حامله شدم به کسی چیزی نگفتم ک خواهرشوهرم خواب دیده بود باردارم حالا یا واقعا خواب دیده بود یا میخاس اززیر زبونم بکشه بیرون تا گفتم ک باردارم وگرنه بفهمن میخای بچه دار شی و نمیشی هی میپرسن و اعصابتو داغون میکنن اخرم انگ نازا بودن میذارن روت.

منم ازهمون اول عروسیم اقدام کردیم برا بچه دارشدن ولی خب هرکی میپرسید میگفتم زوده بابا چ خبره به این‌ ...

سلام عزیزم ببخشید وقتی حامله بودی زیرشکمت سفت شدیانه؟اخه9روزعقب انداختم ولی زیرشکمم سفت نیس یعنی حامله نیستم؟؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
خخخ شوهرت چه هول بوده ما هم تازه اقدام کردیم ولی خب طول میکشه دست خود ادم نیست بعدشم درستش اینه تا ...

اره خبخب... ولی خودمم دل تو دلم نیس که بگم حامله ام... میدونی یه دختر خاله دارم که وقتی شنید من بچه دوس دارم ، سریعا گفت ماهم میخوایم بچه دار شیم... حالا میترسم نگم ، بعد اون حامله بشه و بگه که تو از رو حسودی من حامله شدی...

ناراحت نیستی که زود بچه دارشدی؟ پشیمون نیستی؟

نه عزیزم اخه دوسال و نیم عقد بودیم توافق هردومون ک عروسی کردیم برا بچه اقدام کنیم ولی خب من باردار نشدم ازهمون اولش ک تیروییدم بالا بود پرولاکتینم بالا بود کیستم داشتم ک ی مدت قرص خوردم...امروزم ک سالگرد ازدواجمون بود من هفته ۳۲بارداریمم.😊توام بیخیالش شو هرچی بیشتر ب فکرش باشی بدتر ریلکس باش ولی خب اگه نشدی ی چکاپ برو تا تحت درمان قراربگیری خیالت ک راحت باشه باردارم میشی.