2777
2789
عنوان

با تجربه ها، ازمایش خون دادم... نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست
من الان ک ماه هشت هستم هم زیر شکمم سفت نیس عزیزم 

جدی عزیزم؟اخه میگن بایدزیرشکم سفت باشه واسم سوال شده بود😍😍😍😍

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
چرا بی بی نمیزنی ازمایشی بده 

فردا صبح بی بی میزنم دعا کن برام که مثبت بشه

چون اوایل که عقب انداختم یه دردعجیبی تودلم پیچیدسمت چپ بعدچنددقیقه خوب شدبعدش کمرم درداومد نمی دونم چیکار کنم هیچ حالت دیگه ای هم ندارم دلم خوش باشه😢

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله ک هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم.منم بزات دعا میکنم.

ممنون عزیزم الان بی بی زدم منفی بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه عزیزم اخه دوسال و نیم عقد بودیم توافق هردومون ک عروسی کردیم برا بچه اقدام کنیم ولی خب من باردار ن ...

منم دوسال تو عقد بودم. مرداد رفتم خونه خودم. حالا هم میگم نکنه دارم عجله میکنم. ولی الان که پیام شما رو خوندم دلم گرم شد عزیزم

ممنون عزیزم الان بی بی زدم منفی بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خودتو ناراحت نکن غصشم نخور.منم کلی بی بی زدم تابلاخره مثبت شد...فقط خودتو اروم کن خیلی بخای درگیرش شی خودت اذیت میشی فقط تلاشت بکن اگه قراره دکتری بری چکاپی بشی برو انجام بده.چیزی غیرممکنی نیس بلاخره میشه ممکنه یکم دیرتر.

خودتو ناراحت نکن غصشم نخور.منم کلی بی بی زدم تابلاخره مثبت شد...فقط خودتو اروم کن خیلی بخای درگیرش ش ...

اولش خیلی حالم گرفته شد و ناراحت شدم ولی بعدش خوشحال وآروم شدم که پریودم اومده میتونم دوباره با انرژی بیشتر واسه ماه آینده برنامه ریزی کنم تصمیم دارم ازروز اول پاکیم تایکهفته مونده به پریود بعدیم عرق رازیانه و عسل صبحهابخورم تانتیجه بگیرم

من میخوردم حالا بخاطر اون بود یا هرچی.به شوهرمم شربت عسل و چهار مغز میدادم.خودمم میخوردم اگه ضعیف با ...

شربت عسل چجوریه؟منوشوهرم هرشب شیرموزمیخوریم ولی شوهرم خرنوب هم میریزه توشیرموز ومیخوره چون تو نت خوندم خرنوب هم خوبه واسه تقویت وحرکت اسپرم به شوهرم گفتم هرشب میخوره با نصف قرص کلومیفن ویدونه مولتی ویتامین میخوره شوهرم

شربت عسل چجوریه؟منوشوهرم هرشب شیرموزمیخوریم ولی شوهرم خرنوب هم میریزه توشیرموز ومیخوره چون تو نت خون ...

چیز خاصی نیس من چهارمغز اسیاب کرده بودم با عسل واب جوش میدادم شوهرم میخورد.یا تو شیزموز چهارمغز میریختم یه جور معجون درس میکردم میدادم بهش.الان یکی از دوستا منم رفته دکتربهشون گفته مغزیجات زیاد بخورین هم خودت بخور هم به شوهرت بده.

چیز خاصی نیس من چهارمغز اسیاب کرده بودم با عسل واب جوش میدادم شوهرم میخورد.یا تو شیزموز چهارمغز میری ...

پس منم چهار مغز هم بخورم باشوهرم😍

اوهوم بخور.چندوقته اقدامی..دکتر رفتی چکاپ شی.ازمایشات قبل بارداری رو انجام دادی؟؟؟

2سال اقدامم زیرنظر دکترم تنبلی تخمدان دارم دکترم متفورمین ولتروزول که میده روز14پریودم سونوواژینال میکنه میگه تخمکات فعاله آمپولhcgمیده بهم ولی دیر فهمیدیم شوهرم واریکوسل داشته دکترم گفت توسالمی شوهرت باید آزمایش بده اونجافهمیدیم واریکوسل2طرفه داره عمل کرد الان یکماه و چندروزه از عملش میگذره.ازمایشای قبل بارداری روپارسال دادم همشون نرمال بودن