الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خدا کمکتون کنه من 5 ماه پیش عروسی کردم وسیله ها ارزون بودن همه چی میتونستی بخری ولی 😔 ا ...
والا منم خانوادم متوسطن اما بس ک مادر بزرگم سر جهیزیه حرف بار مامانم کرده، بنده خدا مامانم فقط تلاشش اینه جهیزیه من بدون کم و کاست باشه.. هرچند مادرشوهرم خداروشکر بدک نیس هی میگه ب خانوادت فشار نیاریا، بزار کم کم بعد عروسی میخرین خودتون
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
ای خواهر دس رو دلم نزار 🤣🤣خونه نداریم ک.. گرون شد نتونسیم بخریم.. دعا کنین خونه دار شیم اول زندگی ...
العان همه همینجورن انشالله زندگی خوب پیش بره خونه زیاد مهم نیست اول دلت باید خوش باشه اوناهم جور میشه منم شیش ساله ازدواج کردم خونه ندارم البته داریم وام مسکن میگیریم اگه خدا بخواد آدم تنش سالم باشه همه چیز درست میشه