2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اصفهانی هستی بوفه که باید داشته باشی من خودم مینی بوفه دوست دارم اگه برای وسایل داخلشم مشکل نداری نقره بگیر

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏

وای استارتر چقدر مثل همیم..من توعقدم دوست دارم خونم مدرن باشه ازوسیله های طلایی سلطنتی وبوفه متنفرم  میگم مبلمانت روچه رنگی میخوای برداری؟من نمیدونم طوسی بردارم باکرم بعدم دوست دارم با یه رنگی ستش کنم که دلگیر نباشه چه رنگی خوبه؟برای فرش چی ؟من اون فرشاکه همیشه توهمه خونه هاهستش زیاد دوست ندارم ..

اگه اصفهانی هستی بوفه که باید داشته باشی من خودم مینی بوفه دوست دارم اگه برای وسایل داخلشم مشکل ندار ...

ن همدانی ام

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
وای استارتر چقدر مثل همیم..من توعقدم دوست دارم خونم مدرن باشه ازوسیله های طلایی سلطنتی وبوفه متنفرم ...

😂😂دقیقا منم متنفرم از چیزای سلطنتی، مبلامم راحتیه، ب احتمال زیاد کرمی و فیروزه ای باشه یا آبی خیلی خیلی ملایم، من فرشامو طرح سنتی گرفتم توش فیروزه ای و اینا داره کلا مخلوطه. پرده هامم قراره تک رنگ و ساده باشه

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
راستی تو تل بزن خانه من عکسش پس زمینه سبزه بانقاشی یه خونه...خیلی ایده داره

دستت درد نکنه عزیزم

من نخریدم عزیزم بجاش استند بزرگ شبیه کتابخونه خریدم توش چیزای بامزه تزیینی گذاشتم البته بنظرم سلبقه ای هس بستگی ب چیدمان خونت داره،من وقتی گفتم نمیخوام همسرم خیلی استقبال کرد ولی مادرشوهرم گفت پس کریستال کجا میزاری گفتم تو کابینت تعجب کرد

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون