الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بوفمو خیلی دوس دارم مگه جهاز بدون بوفه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ استاتر ساعت و بوفه من یکیه توشم سه تا تونستیم بخریم یکیش و شراب خوری گزاشتم خیلیم شیک شده ایشاباه پول بیاد دستم چهارتاش میکنم .
دقیقا، پذیرایی کوچیکه. اصن بوفه ها خیلی حالت شق و رقی دارن در صورتیکه من میخوام همه چیزم حالت راحتی ...
نمیدونم والا ببین میاد به پذیرایی اخه وقتی پذیرایی شلوغ میشه بعد یه مدت دلتو میزنه بجای اینجور چیزا اگه من بودم مبلو تابلو گلدون شیک میزاشتم تو پذیرایی هم نماش زیاد میشه هم خلوت میشه دلتو نمیزنه همیشه تمیز به چشم میاد یه مربع جا چقدر هست تو خونه که آدم همه چیز بزاره جدیدن تلوزیونم میزنن به دیوار که خلوت تر به چشم بیاد😊😊
اره والا چی تو این دور و زمون گرون نیس؟ باورت نمیشه میریم خرید جهیزیه فقط سرم سوت میکشه 😂😂😂بقول مامانم ادم بدتر بخاطر قیمتا گیج میشه فراموش میکنه چیا قرار بود بخره
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍