2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم جمع کردم . هار تا باکس دارم تقذیبا میشه گفت شلف که سه تیکه شیک و گرون گذاشنم . همیین .

الان مدرن مده دیگه انقدر جینگل و مینگیل نداره خونه هااا . البته واقعااا سلیقه ای . 

به حرفه بقیه کار نداشته باش فقط خودتون 

نمیدونم چیکار کنم اصلا، از چن تا آشنا ها پرسیدم گفتن راضین، از طرفی یادمه ک نامزدم گف میخوای از اون ...

منم بیشتر بخاطر رنگش خریدم.امیدوارم خوب برات کار کنه عزیزم 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

من بوفمو خیلی دوس دارم مگه جهاز بدون بوفه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   استاتر ساعت و بوفه من یکیه توشم سه تا تونستیم بخریم یکیش و شراب خوری گزاشتم خیلیم شیک شده ایشاباه پول بیاد دستم چهارتاش میکنم .

عاشق ❤پسرم💜 وهمسرمم 
منم بوفه نخریدم بعد فامیلای قله گی شوهرم پر کرده بودن ک بوفه نداره، ولی واسم مهم نبود بوفه هم دم ...

اره راس میگی اصن شیشه دیگ، احتمالش هس چیزی بخوره بش و شیشه بریزه پایین.. ایشالا ی خوشگلش رو میخری خانوم😃

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
دقیقا، پذیرایی کوچیکه. اصن بوفه ها خیلی حالت شق و رقی دارن در صورتیکه من میخوام همه چیزم حالت راحتی ...

نمیدونم والا ببین میاد به پذیرایی اخه وقتی پذیرایی شلوغ میشه بعد یه مدت دلتو میزنه بجای اینجور چیزا اگه من بودم مبلو تابلو گلدون شیک میزاشتم تو پذیرایی هم نماش زیاد میشه هم خلوت میشه دلتو نمیزنه همیشه تمیز به چشم میاد یه مربع جا چقدر هست تو خونه که آدم همه چیز بزاره جدیدن تلوزیونم میزنن به دیوار که خلوت تر به چشم بیاد😊😊

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
بله توبوفه ایهامم مال همون زمان هستش اونزمان ازتهران خریدم. بیشتروسایل من برنزه اونم اصل. شانس آوردم ...

کدبانو بودی خوب نگه داشتی 😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مبارکه ولی خیلی گرونن

اره والا چی تو این دور و زمون گرون نیس؟ باورت نمیشه میریم خرید جهیزیه فقط سرم سوت میکشه 😂😂😂بقول مامانم ادم بدتر بخاطر قیمتا گیج میشه فراموش میکنه چیا قرار بود بخره

ن همدانم ب سفارش دادن اعتباری نیس والا، البته نظر شخصی من اینه.  باز تهران دستت برای انتخاب گم ...

نه منم ابادانم

رفتم تهران سفارش دادم

موقع تحویلم نبودم دیگه گفتیم بفرستین 

فرستادن دقیقا همون کیفیتی ک توی مغازه دیدم برام فرستادن کارشون حرف نداره

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
ساعت هم ایستاده پایه دار قشنگه ولی واسه بچه خطرناکه همون معمولی دیواریشو بگیر هرچی میخوای بخری ب ...

ن ایستاده نمیگیرم، دلم میخواد فضای خونه راحت باشه، نظرم ب ساعت دیواری گرد و ساده س..کلا ساده پسندم بیشتر