الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
منم بوفه نخریدم بعد فامیلای قله گی شوهرم پر کرده بودن ک بوفه نداره، ولی واسم مهم نبود
بوفه هم دمده ست هم جاگیره و مهمتر از همه اینکه بچه دار شی خیلی خطرناکه خدایی نکرده برنگرده روش یا ظرف نیفته روش، بچه دوستم تازه راه افتاده بود هی بوفه رو تکون میداد از اخر یه ظرف از داخلش افتاد شکست
الان خیییلی دوست دارم یه استند بدون شیشه داشته باشم توش ظروف صنایع دستی و ظرف مینا بزارم
اگه میتونی عوضش کن.الان فوقش یه تومن ضرر کنی بهتره تا بعدا کلا بندازیش دور هرکی الکترو استیل خرید س ...
نمیدونم چیکار کنم اصلا، از چن تا آشنا ها پرسیدم گفتن راضین، از طرفی یادمه ک نامزدم گف میخوای از اون یکیا بردار گفتم نه. چرا؟ چون رنگش نزدیک تر بود ب رنگ لباسشوییم😂😂خیلی اشتباه بزرگی کردم
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍