2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 137 پست
من آینه کنسولم خریدم

بله سلیقه ای هست دیگه من واقعا کریستال اینا به دلم نمیشینه ولی عاشق مجسمه و تابلو و کتاب خونه و آبنما هستم ترجیح میدم خونم رو با این چیزا و آیینه کنسول تزئین کنم خونه باید یه بازتاب از شخصیت و روحیات آدم باشه هم بوفه هم کنسول هم میشه و سبک کلاسیک قشنگی میگیره خونه ولی انتخاب من نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله سلیقه ای هست دیگه من واقعا کریستال اینا به دلم نمیشینه ولی عاشق مجسمه و تابلو و کتاب خونه و آبنم ...

آره دیگه هرکی یه نظری داره🤗

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
بوفه زیاد گرون در نمیاد ولی کریستالاش خیلی گرونه ....هر یکیش دوسه تومن برات اب میخوره اگه واقعا میخو ...

وسایل برقیامو تموم کردم، راستش واقعا پشیمونم از همه وسایلم راضیم بغیر یخچال. نمیدونم با چه عقلی رفتم الکترو استیل خریدم در صورتیکه نامزدم داش میخرید و میتونستم گرون تر وردارم، خیلی پشیمونم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
اره واقعا هم اضافه اس پولت رو صرف این چیزای بیخود نکن از هرچیزی فوق العاده  عااالی بخر ولی چی ...

اره بوفه پس نمیخرم، بجاش کتابخونه، آباژور یا وسایل شیک و ساده میخرم. خودمم سلیقه م ب اینا نزدیک تره

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
راستی این رانر  هم خیلی قشنگه

واو چ شیکه 

وای منم عاشقشم البته بوفه های دیگرو دوس ندارم  این مدل خوشم میاد هم رنگ هم کوچیک بودنش

آره منم.کلا پذیراییم سفید شیریه...رنگش هم خونه رو بزرگتر نشون میده هم آرامش میده ب نظرم❤❤❤

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
اره بوفه پس نمیخرم، بجاش کتابخونه، آباژور یا وسایل شیک و ساده میخرم. خودمم سلیقه م ب اینا نزدیک تره

خوشبخت بشی عزیزم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
وااای بوفه تمیز کردنش پدر ادمو در میاره من از بوفه ی مامانم متنفرم😒 ولی لگه میخوای بخری نیم بوفه ب ...

ن همدانم ب سفارش دادن اعتباری نیس والا، البته نظر شخصی من اینه. 

باز تهران دستت برای انتخاب گمونم باز تره، همدان چیز جدید دیر تر میاد 

وسایل برقیامو تموم کردم، راستش واقعا پشیمونم از همه وسایلم راضیم بغیر یخچال. نمیدونم با چه عقلی رفتم ...

اگه میتونی عوضش کن.الان فوقش یه تومن ضرر کنی بهتره تا بعدا کلا بندازیش دور

هرکی الکترو استیل خرید سره سال نشده داغون شد.نمونش خوده من.در عرض ۳ماه ۳دفه زتگ زدیم از نمایندگیش اومدن.الانم ک کلا کارخونش تعطیل شده

وای چقدر کتابخونه ش جالب و خاصه. ن؟ 😂😂