بله سلیقه ای هست دیگه من واقعا کریستال اینا به دلم نمیشینه ولی عاشق مجسمه و تابلو و کتاب خونه و آبنما هستم ترجیح میدم خونم رو با این چیزا و آیینه کنسول تزئین کنم خونه باید یه بازتاب از شخصیت و روحیات آدم باشه هم بوفه هم کنسول هم میشه و سبک کلاسیک قشنگی میگیره خونه ولی انتخاب من نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بوفه زیاد گرون در نمیاد ولی کریستالاش خیلی گرونه ....هر یکیش دوسه تومن برات اب میخوره اگه واقعا میخو ...
وسایل برقیامو تموم کردم، راستش واقعا پشیمونم از همه وسایلم راضیم بغیر یخچال. نمیدونم با چه عقلی رفتم الکترو استیل خریدم در صورتیکه نامزدم داش میخرید و میتونستم گرون تر وردارم، خیلی پشیمونم
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
اره بوفه پس نمیخرم، بجاش کتابخونه، آباژور یا وسایل شیک و ساده میخرم. خودمم سلیقه م ب اینا نزدیک تره
خوشبخت بشی عزیزم
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎