2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 137 پست
اع قیمت اصن دستم نیس الان چن تومنه؟ 

بوفه زیاد گرون در نمیاد ولی کریستالاش خیلی گرونه ....هر یکیش دوسه تومن برات اب میخوره اگه واقعا میخوای خیلی تجملی و گرون باشه بخر ...ولی به نظرم رو وسایل برقی و مبل و سرویس چوب بزاری بهتره .چون یخچالو لباس شویی یه عمر برات کار میکنه .البته من قبل عید خریدامو کردم من یخچال بوشو ۱۱ خریدم الان شده ۲۸ به نظرم اول خرجارو بنویس حساب کن پولت به چیا میرسه اضافه موند بخر 

بنظرم بوفه قشنگه مینی که خیلی خوبه البته جدیدش  ساعتم باید ببینی خونم مدرن یا سلطنتی که همون س ...

مدرن تقریبا 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنسولم دوس ندارم، بوفه ام دوس ندارم 😂کلا حس میکنم اینا اضافس برای لونه های 70 متری حالا 

اره واقعا هم اضافه اس

پولت رو صرف این چیزای بیخود نکن

از هرچیزی فوق العاده  عااالی بخر ولی چیزای دست پاگیر وبیخود نخر

واسه تزیین مثلا واسه دیوار اگه بتونی به تابلو فرش ابریشمی بخری با طرحای رومی خیلی شیک وقشنگه اگه سبک خونت سلطنتی 

اگه هم مدرنه تابلو هایی که تو نمایشگاه ها دارن طرحای مدرن  وجذابی میتونی گیر بیاری

تا بیایی ویترین بخری ودور وبر ۳یا۴تومنم وسیله بیخود بذاری توش

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
این بوفه ی منه دوسش دارم اونم گل عروسیمه بالای بوفه😄

بوفه منم تقریبا همین شکلیه وسایله توشم همینطور

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
این بوفه ی منه دوسش دارم اونم گل عروسیمه بالای بوفه😄

ای جونم😂😂منم مث تو نگه میدارم حتی گل عقدمم نگه داشتم. خوشگله عزیزم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

وااای بوفه تمیز کردنش پدر ادمو در میاره من از بوفه ی مامانم متنفرم😒

ولی لگه میخوای بخری نیم بوفه بگیر😍😍😍

اولویت با آینه کنسوله ولی😊اگه تهرانی برو از سریر چوب بگیر وسیله هاش عااالیه همونی ک میبینیو تحویلت میده دقیقا

اینستاگرامم داره میتونی سفارش بدی

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
اگه پذیراییتون کوچیکه اصلا نخر چون واقعا بدرد نخوره اونم تو این گرونی واقعا سخته چیزای اضافه نخر واس ...

دقیقا، پذیرایی کوچیکه. اصن بوفه ها خیلی حالت شق و رقی دارن در صورتیکه من میخوام همه چیزم حالت راحتی داشته باشه، حس میکنم بهم نمیان، الان یکی ا بچه ها کتابخونه پیشنهاد داد بجاش، خیلی خوشم اومد. نظرت چیه؟ 

نخر به جاش یه آباژور خوشگل بخر

ایول اباژورم پیشنهاد قشنگیه